Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la FCSB! Jucătorul intrat în dizgraţia lui Gigi Becali ar putea deveni titular: ”Arată excepţional” | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie la FCSB! Jucătorul intrat în dizgraţia lui Gigi Becali ar putea deveni titular: ”Arată excepţional” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a devăluit cum decurg pregătirile FCSB-ului înaintea noului sezon. Managerul general al vicecampioanei României a făcut un anunţ surprinzător: acesta a dezvăluit că roş-albaştrii iau în calcul schimbarea sistemului de joc, pentru a îi face loc jucătorului care intrase în dizgraţia lui Gigi Bceali.

La finalul ultimului sezon, CFR Cluj şi-a trecut în cont cel de al cincilea titlu consecutiv, în timp ce rivala FCSB l-a ratat pe cel de al şaptelea la rând.

”Finala” campionatului dintre cele două nu a mai avut loc, iar dezamăgirea în tabăra roş-albastră era palpabilă.

Însă, jucătorii lui Toni Petrea sunt nevoiţi să o ia de la capăt, iar în această stagiune îşi propun, din nou, să cucerească campionatul.

FCSB deja a început pregătirile pentru noul sezon, urmând să debuteze în curând în preliminariile Conference League.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a detaliat cum decurg aceste pregătiri şi a vorbit la superlativ despre unul dintre jucătorii roş-albaştri.

Sosit la FCSB în iarnă, Malcom Edjouma (25 de ani) trebuia să devină vedetă la FCSB, dar în schimb nu a prea impresionat şi a intrat în dizgraţia patronului.

Răsturnare de situaţie la FCSB

Însă, la momentul actual, Edjouma ar arăta atât de bine la antrenamente încât FCSB ar lua în calcul schimbarea sistemului de joc pentru a îi face loc acestuia, spune MM.

"Ce văd acum este că un jucător adus în iarnă şi care n-a intrat rău, dar care la un moment dat pierduse echipa în sistemul 4-3-3, e vorba de Edjouma, care arată excepţional.

Dacă arată aşa, iar Şut arată şi el foarte bine, nu cred că ne vom permite luxul ăsta, cred că vom juca cu ambii titulari.

Să schimbăm sistemul în principiu, da. E foarte bine să avem două sisteme. Arată prea bine, chiar prea bine!

Dacă îi ai pe toţi, cineva va sta şi nu va fi Olaru care va sta şi nici Octavian. Olaru poate să joace şi dreapta, orice.

Noi am tras concluziile pripit după un meci în care am vrut să-l folosim acolo, cu Craiova la Bucureşti. Dar e jucător prea bun", a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: malcom edjouma 

viewscnt
Articole similare