Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a primit o ofertă pentru preluarea lui Dinamo! Cum comentează Gică Mihali o nouă implicare a ”Puriului”: ”E foarte capabil” | EXCLUSIV

Mircea Rednic a primit o ofertă pentru preluarea lui Dinamo! Cum comentează Gică Mihali o nouă implicare a ”Puriului”: ”E foarte capabil” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Lui Mircea Rednic (60 de ani) i s-a propus să preia pachetul majoritar de acţiuni de la Dinamo, deţinut în prezent de Dorin Şerdean, prin firma Lotus, dar ”Puriul” nici nu a vrut să audă de o astfel de investiţie, având în vedere celelalte datorii.

Mircea Rednic a dezvăluit că s-a întâlnit cu Dorin Şerdean în zilele trecute, pentru a discuta despre situaţia încă deplorabilă de la Dinamo.

”Puriul” a fost al doilea antrenor instalat pe banca echipei din Ştefan cel Mare în ultima stagiune, dar nu a putut ţine prea mult de postul său, fiind înlocuit de Flavius Stoican la finalul lui 2021.

Rednic era criticat pentru nonşalanţa cu care îşi ataca public jucătorii şi atmosfera dăunătoare creată în vestiar.

Totuşi, tehnicianul de 60 de ani încă ţine la echipa ssa de suflet, motiv pentru care s-a şi întâlnit cu Şerdean.

Rednic a dorit să vadă ce doreşte omul de încredere al lui Pablo Cortacero pentru a renunţa la pachetul majoritar de acţiuni, iar răspunsul este simplu: 500.000 de euro.

Pe lângă faptul că clubul ar costa jumătate de milion de euro, încă şapte milioane ar fi adăugate pe ”nota” oricărei persoane care vrea să o preia pe Dinamo, din cauza datoriilor.

Mircea Rednic a primit o ofertă pentru preluarea lui Dinamo

Aşadar, Rednic a clarificat că nu poate face acest efort financiar, dar o nouă implicare a sa în Ştefan cel Mare ar fi fost bine văzută de Gică Mihali.

Antrenorul care tocmai a părăsit-o pe Dinamo a dezvăluit că Rednic a fost singurul om care i-a oferit pic de asistenţă în sezonul trecut, punctând că acesta ar fi putut ajuta clubul.

Ştiu că dânsul e foarte capabil, orice e posibil. În perioada în care am fost la U19, singurul care m-a ajutat a fost Rednic.

Pentru că am abut un meci sau două foarte importante şi a fost de acord să mi-i cedeze pe Borduşanu şi pe încă unul. Ceilalţi, nimeni.

Chiar dacă jucătorul a stat la echipa mare rezervă, nu au fost de acord să mi-l dea. Rednic a fost singurul care m-a ajutat”, a declarat Gică Mihali, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare