Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Mihali, anunţ în direct. Unde va antrena după plecarea de la Dinamo: ”Da, ca principal”. Ce le lipsea jucătorilor: ”În rest, băieţii au tot” | EXCLUSIV

Gică Mihali, anunţ în direct. Unde va antrena după plecarea de la Dinamo: ”Da, ca principal”. Ce le lipsea jucătorilor: ”În rest, băieţii au tot” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Gică Mihali a oferit, în direct la Orange Sport, detalii despre motivele care au dus la plecarea sa de la Dinamo.

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga 2, iar lucrurile în jurul clubului sunt incerte înaintea începerii sezonului din al doilea eşalon fotbalistic din România.

Gică Mihali, antrenorul interimar, a precizat că îi va părăsi pe ”câini” din cauza incertitudinilor din Ştefan cel Mare.

Gică Mihali a anunţat în direct unde va antrena după plecarea de la Dinamo: ”Da, ca principal”. Ce le lipsea jucătorilor: ”În rest, băieţii au tot” | EXCLUSIV

Tehnicianul de 56 de ani a anunţat, în direct, că va antrena din postura de antrenor principal o formaţie din Liga 3.

De asemenea, Mihali consideră că Dinamo se va înscrie în sezonul următor al Ligii 2.

”Acum două-trei zile trebuia sa iau o decizie în cadrul clubului şi n-am putut pentru că atunci când apari în faţa echipei, trebuie să fii un antrenor plin. Nici n-am încercat să mă duc să mă implic prea mult pentru că jucătorii cunosc situaţaia şi ştiu ce se întâmplă.

Încă o problemă a fost că nu ştiam ce se întâmplă. Eu stăteam acolo şi peste o săptămână putea să vină un nou preşedinte sau un nou administrator special să spună <<Eu conduc, îmi pare rău, poţi să pleci>>.

Am avut o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi mi-a spus <<eu sincer nu pot să-ţi garatez ce se va întâmpla, dar pot să-ţi garantez că poţi să rămâi la U19>>. I-am zis mulţumesc, dar nu pot. Am lucrat doi ani acolo. Eu zic că în condiţiile pe care le-am avut, am lucrat bine, am ajuns în primele patru pe ţară.

M-am gândit şi la situaţia mea, Am avut şi o ofertă, de ce să nu fiu cinstit... da, ca principal, o echipă de liga a treia. Nu am fost antrenor plin. Dinu, Rednic au fost antrenori mari.

Nu am avut nicio garanţie. Unele chestii sunt adevărate. Condiţii de pregătire, ca fotbalist la Dinamo, aveam, un teren de anterenament, impecabil, bazin rece, cald, echipament, apă, tot, tot, vitaminizare. Nu avem bani şi masă. În rest, băieţii au tot.

Nu există un om care să conducă, care să fie implicat, să ia decizii.

Primul an a fost foarte greu, după a venit insolvenţa, trebuia să mă înscriu la masa credală. Am fost plătiţi o perioadă şi după nu am mai primit salariul în ultimele luni. Nu e problemă să nu se înscrie în Liga 2”, a declarat Mihali, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinamomihali 

viewscnt
Articole similare