Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat MM Stoica plecarea lui Valentin Gheorghe: ”Nu era printre preferaţii patronului. Acolo câştigă dublu!” EXCLUSIV

Cum a comentat MM Stoica plecarea lui Valentin Gheorghe: ”Nu era printre preferaţii patronului. Acolo câştigă dublu!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a comentat la OrangeSport plecarea de la FCSB a lui Valentin Gheorghe.

Vali Gheorghe (25 de ani) a plecat de la FCSB la Umraniyespor. FCSB l-a cedat pe Vali Gheorghe în Turcia la Umraniyespor, împrumut pe un an cu opţiune de cumpărare de 200.000 de euro.

MM Stoica a vorbit în platoul Orange Sport despre plecarea jucătorului de la FCSB. Vali Gheorghe nu era un titular obişnuit al lui Toni Petrea, el fiind adus în mandatul lui Edi Iordănescu. Totuşi, Gheorghe a jucat bine în minutele pe care le-a avut la dispoziţie. 

Managerul general de la FCSB susţine că Valentin Gheorghe nu era unul dintre preferaţii patronului Gigi Becali. De asemenea, Gheorghe va câştiga dublu în Turcia faţa de România.  

”Nu era printre preferaţii patronului. Acolo câştigă dublu!”

”El a venit, a fost dorinţa lui să meargă. El nu era titular anul trecut, când Coman nu era. Vali Gheorghe, poziţia lui e clară, atacant lateral stânga. Vă spun, mie îmi pare rău că pleacă. Ţin foarte mult la el, îmi place foarte mult, e un băiat de vestiar. Nu era printre preferaţii patronului, voia altceva acolo.

În mod normal, prindea mai puţine minute ca anul trecut. Era a treia variantă, după Coman şi Octavian Popescu. Nu puteam să-l blocăm, să nu câştige dublu faţă de ce ia la noi”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-valentin gheorghe 

viewscnt
Articole similare