Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu îl atacă dur pe Florin Prunea: ”Drum liniştit spre Iaşi. Vezi să nu ai turbulenţe!”

Dănuţ Lupu îl atacă dur pe Florin Prunea: ”Drum liniştit spre Iaşi. Vezi să nu ai turbulenţe!”

Fotbal intern

Comentarii

Dănuţ Lupu şi Florin Prunea au fost colegi în trecut, dar acum, cei doi se află în conflict.

Prunea a fost deranjat de unele declaraţii pe care Lupu le-a făcut despre situaţia de la Dinamo, iar fostul portar al naţionalei i-a răspuns. 

La rândul lui, Lupu a ţinut să îi răspundă lui Prunea şi a avut mai mult declaraţii furtunoase. El a afirmat că nu îi va mai răspunde de acum înainte fostului portar al naţionalei. 

”Drum liniştit spre Iaşi. Vezi să nu ai turbulenţe!”

”Vă spun foarte sincer că acum realizez cât de frustrat poate să fie acest Prunea. Nu ştiu ce i-am făcut eu în viaţă, dar omul ăsta văd că are o obsesie cu mine. În ultimul timp l-am lăsat în pace ca să nu se mai tot plângă pe la unul şi pe la altul că Lupu îl atacă, dar acum iar o caută cu mine şi mă provoacă.

Însă, nu îi mai dau satisfacţie şi nu vreau să îi mai răspund prea mult acestui mare dinamovist, care a fost un adevărat globetrotter al primei divizii. Florin Prunea este cel mai mare dinamovist din istoria lui Dinamo, ca el nu e nimeni.

Acest mare dinamovist, cel care a luat la rând echipele din prima noastră divizie, a jucat pe lângă Dinamo, pe la Universitatea Craiova, Universitatea Cluj, FC Braşov, FC Naţional, FCM Bacău, parcă un pic şi pe la Astra, şi tot nu îşi vede de treaba lui în legătură cu persoana mea. Îi răspund doar atat: Florine, drum liniştit spre Iaşi. Vezi să nu ai turbulenţe. Ştie el la ce mă refer. În rest nu merită să îi mai zic nimic că îi dau valoare”, a spus Lupu, la ProSport. 

Afla mai multe despre: lupu-prunea-liga 1 

viewscnt
Articole similare