Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu ştie de ce a fost demis Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova! ”El nu e antrenor slab, dar a pierdut asta!” Ce spune despre echipa lui Mititelu EXCLUSIV

Dănuţ Lupu ştie de ce a fost demis Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova! ”El nu e antrenor slab, dar a pierdut asta!” Ce spune despre echipa lui Mititelu EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dănuţ Lupu a vorbit despre mutările din Liga 1.

Laurenţiu Reghecampf nu mai este antrenorul Craiovei. El nu a reuşit să câştige niciun trofeu cu Universitatea Craiova, iar în urmă cu o săptămână a decis să îşi încheie colaborarea cu echipa din Bănie. 

Craiova s-a înţeles cu Balint, fostul antrenor de la UTA, iar Dănuţ Lupu Consideră că este o mişcare foarte bună făcută de Mihai Rotaru, deoarece noul tehnician se va impune în faţa jucătorilor şi va fi mai dur. 

De asemenea, el a vorbit despre demiterea lui Laurenţiu Reghecampf. Fostul fotbalist consideră că ”Reghe” nu este un antrenor slab, dar a pierdut vestiarul, iar acest lucru l-a făcut să nu mai continue înţelegerea cu Mihai Rotaru. 

”El nu e antrenor slab, dar a pierdut asta!”

”E bine că echipele aduc antrenori noi, pentru că fiecare antrenor care vine doreşte să dovedească cât mai multe. Croitoru, Balint şi Teja, eu cred că au avut timpul necesar, timp de o lună şi ceva, să cunoască echipele la care sunt acum şi să încerce să realizeze nişte programe bune de pregătire.

Croitoru, din punctul meu de vedere, va avea cea mai grea misiune, pentru că la FC U Craiova nu prea există răbdare din partea patronilor, iar dacă vor exista rezultate slabe, cu siguranţă va fi demis.

FC U îşi doreşte să îi ajungă şi chiar să îi depăşească pe cei de la U Craiova, dar lucrul acesta e aproape imposibil de realizat. La cealaltă Craiova, venirea lui Balint reprezintă o mutare bună făcută de Mihai Rotaru, este un antrenor care a avut ceva rezultate şi căruia merită să i se dea o şansă.

Numirea lui Balint a fost făcută şi pe considerentul că ştie să se impună în faţa jucătorilor, să acţioneze mai exigent pentru că era nevoie de aşa ceva la Craiova. Dacă mă întrebaţi pe mine, Reghe nu a fost demis pentru că e un antrenor slab, ci pentru că a pierdut vestiarul”, a spus Lupu, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

                                                                                                                                                                    Autor: Răzvan Ionaşcu. 

Afla mai multe despre: liga 1-laurenţiu reghecampf-dănuţ lupu 

viewscnt
Articole similare