Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 2,4 milioane de euro pentru preluarea lui Dinamo! Răzvan Zăvăleanu: ”Aş fi cel mai fericit”

Ofertă de 2,4 milioane de euro pentru preluarea lui Dinamo! Răzvan Zăvăleanu: ”Aş fi cel mai fericit”

Dinamo București

Comentarii

Răzvan Zăvăleanu este în căutarea unui nou patron pentru Dinamo, din pricina problemelor financiare grave de la club. Administratorul special din Ştefan cel Mare i-ar fi făcut o ofertă de 2,4 milioane de euro unui om de afaceri pentru a prelua echipa.

Pentru prima dată în istoria de 74 de ani a lui Dinamo, echipa din Ştefan cel Mare nu va evolua în Liga 1 în sezonul viitor, după ce a retrogradat.

U Cluj a trimis-o pe Dinamo în al doilea eşalon în urma barajului de promovare / menţinere, câştigat de ardeleni fără prea mari bătăi de cap, scor 3-1 la general.

În urma umilinţei istorice suferite, un ”exod” a avut loc în Ştefan cel Mare, iar puţine persoane au rămas în urmă pentru a ajuta clubul.

Printre acestea se numără şi Răzvan Zăvăleanu, care are responsabilitatea de a o salva pe Dinamo prin orice metodă posibilă.

Administratorul judiciar din Ştefan cel Mare plănuieşte să vândă clubul, iar, conform Fanatik, ar fi luat deja legătura cu un om de afaceri în această privinţă.

Este vorba despre Nicolae Badea, fostul acţionar al lui Dinamo şi omul care a ţinut clubul în viaţă în ultimele luni.

Ofertă de 2,4 milioane de euro pentru preluarea lui Dinamo

Badea a investit sume importante în echipa sa de suflet, dar a refuzat până acum să preia realmente formaţia.

Venirea omului de afaceri în fruntea echipei ar putea rezolva multe dintre problemele lui Dinamo: Răzvan Zăvăleanu a afirmat că ar fi ”cel mai fericit” dacă Nicolae Badea ar prelua formaţia.

Eu nu am orgolii când este vorba despre Dinamo. Ceea ce îmi doresc cel mai mult este ca Dinamo să se salveze.

Dacă domnul Badea vine mâine şi vrea să preia Dinamo, eu aş fi cel mai fericit!”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Fanatik.

În prezent, în acte, Dorin Şerdean figurează ca acţionarul majoritar al lui Dinamo, întrucât a preluat conducerea firmei Lotus şi, implicit, acţiunile deţinute anterior de Pablo Cortacero.

Totuşi, Şerdean a mai punctat în trecut că nu dispune de fondurile necesare pentru a întreţine un club cu statutul lui Dinamo, astfel că suporterii roş-albi vor trebui să mai aibă răbdare până când vor avea un nou patron.

Afla mai multe despre: răzvan zăvăleanu 

viewscnt
Articole similare