Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Emil Săndoi după despărţirea de Chindia Târgovişte: ”Am avut ceva discuţii” | EXCLUSIV

Ce urmează pentru Emil Săndoi după despărţirea de Chindia Târgovişte: ”Am avut ceva discuţii” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Emil Săndoi (57 de ani) este liber de contract după despărţirea de Chindia Târgovişte. Înaintea noului sezon din Liga 1, tehnicianul a dezvăluit ce planuri are pe plan individual şi a analizat lupta la titlu din campionatul nostru, care se anunţă mai interesantă decât în ultimii ani.

Emil Săndoi a rămas liber de contract la finalul sezonului de abia încheiat, după ce i-a expirat înţelegerea cu Chindia Târgovişte.

Antrenorul de 57 de ani a fost înlocuit cu Adrian Mihalcea, fostul antrenor al Unirii Slobozia, şi este în prezent în căutarea unui nou angajament în Liga 1.

S-a zvonit că Săndoi ar putea fi o opţiune pentru una dintre cele două formaţii din Craiova, dar fiecare dintre acestea şi-a asigurat între timp câte un antrenor, pe Laszlo Balint respectiv Marius Croitoru.

Aşadar, fostul antrenor al Chindiei a dezvăluit că nu are încă o nouă echipă şi că discuţiile purtate până acum nu s-au concretizat, punctând că nu se grăbeşte să revină pe banca tehnică.

Ce urmează pentru Emil Săndoi după despărţirea de Chindia Târgovişte

Deocamdată sunt în vacanţă, nu am luat nicio decizie legată de viitorul meu, am avut ceva discuţii înainte de a pleca de la Chindia, dar care nu s-au concretizat. Nu mă grăbesc, rămâne de văzut ce va fi”, a declarat Emil Săndoi, pentru Orange Sport.

În plus, acesta a nominalizat-o pe Rapid ca o posibilă candidată la titlu, în urma transferurilor rezolvate de giuleşteni în era Dan Şucu.

Legat de viitorul sezon competiţional, Rapid am văzut că s-a întărit, e un proiect interesant acolo, se doreşte cu adevărat performanţă, au făcut şi un stadion nou, va fi o echipă care va conta mult în noul sezon, poate chiar în lupta la titlu.

CFR şi FCSB sunt cu puţin peste valorea campionatului intern, când Dan Petrescu face o achiziţie, se ştie că jucătroul respectiv nu va fi folosit de prima dată, iar FCSB e cu politica pe care o ştim, pe care nu o comentez eu.

Craiova, o echipă care are un lot bun şi care, din punctul meu de vedere, va fi sus şi în viitorul sezon, nu ştiu cât de sus, dar se va bate clar pentru primele locuri”, a adăugat fostul antrenor al Chindiei.

                                                                                                                                                                                                                                                 Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare