Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va juca FCSB în Ghencea sezonul viitor? Ce spune Gigi Becali: ”E bine că ne revin minţile la cap”

Va juca FCSB în Ghencea sezonul viitor? Ce spune Gigi Becali: ”E bine că ne revin minţile la cap”

FCSB

Comentarii

Un nou proiect de lege i-ar putea da oportunitatea FCSB-ului de a evolua în Ghencea sezonul viitor, pe stadionul pe care i s-a dat interzis până acum. Gigi Becali a comentat această posibilitate şi a dezvăluit ce consideră că trebuie făcut pentru ca toată lumea să respecte regulile.

Odată cu inaugurarea noului stadion din Ghencea, FCSB a depus cerere pentru a juca pe arena Steaua, dar s-a lovit de refuzul celor de la CSA.

Întrucât nu vor să împartă stadionul cu echipa care pretinde că este reala continuatoare a Stelei, ”militarii” au găsit tot felul de scuze pentru a îi bloca pe rivali din a ajunge în Ghencea.

Până acum, eforturile celor de la CSA au mers, dar un nou proiect de lege ar putea da peste cap planurile echipei conduse de MApN.

Parlamentarii USR au depus în Senat un proiect de modificare a Legii educaţiei fizice şi sportului, prin care administratorii bazelor sportive vor fi obligaţi să închrieze acestea după reguli clare şi transparente.

Aşadar, cei de la CSA ar putea fi lăsaţi fără alegere în cazul închirerii stadionului, atât timp cât toate cerinţele sunt îndeplinite de FCSB.

Gigi Becali a comentat această schimbare şi a afirmat că, dacă echipa sa va putea, va juca în Ghencea.

Va juca FCSB în Ghencea sezonul viitor?

Totuşi, latifundiarul a punctat că nu crede că modificarea acestei legi va fi de ajuns pentru a preveni anumite persoane din a face abuz de putere.

Poate ne revenim şi noi la normalitate o dată. Eu cred că o astfel de lege va trece, că nu are de ce să nu o facă. Normal că vom juca şi pe stadionul Steaua dacă îl vom putea închiria. 

Ei (n.r. cei de la CSA) se tem că vom umple stadionul, dar aşa e normal, că noi suntem continuatoarea Stelei. Să vă mai spun ceva. Legea asta privind transparenţa nu va fi de ajuns.

Administratorii trebuie să fie obligaţi să pună condiţiile de închiriere, că putem să fim în situaţia în care ni se interzice accesul din cine ştie ce motiv. Dar e bine că încet, încet ne revin şi nouă minţile în cap şi mergem spre normalitate.

Păi cum să spui că ăla e obiectiv militar? Că aşa spun ei, că stadionul e obiectiv militar. În câte obiective militare merg oamenii?

Ne-am ţăcănit? Oamenii merg la stadion şi tu spui că e obiectiv militar?”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare