Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA, răspuns oficial la cererea FCSB-ului de a juca în Ghencea! Motivul incredibil invocat pentru a interzice echipa lui Becali pe stadionul Steaua

CSA, răspuns oficial la cererea FCSB-ului de a juca în Ghencea! Motivul incredibil invocat pentru a interzice echipa lui Becali pe stadionul Steaua

Steaua

Comentarii

Aşa cum era de aşteptat, cererea FCSB-ului de a juca în Ghencea a fost refuzată de CSA Steaua.

FCSB a făcut cerere oficială pentru a juca ”finala” cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, pe stadionul Steaua, dar aceasta a fost refuzată de CSA.

MM Stoica dezvăluia că roş-albaştri au oferit dublu faţă de cât plătesc pentru a închiria Arena Naţională pentru a juca în Ghencea, dar nici suma mare de bani nu i-a convins pe şefii de la CSA.

Printr-un comunicat oficial, cei de la Steaua au transmis că nu pot accepta ca altcineva să joace în Ghencea pe data de 22 mai, întrucât atunci va avea loc barajul de promovare / menţinere.

Deşi nu au drept de a acceda în Liga 1, din punct de vedere legal, cei de la CSA încă susţin că vor juca la baraj, deşi Legea Sportului nu a fost modificată.

La începutul acestei săptămâni, lumea sportului românesc a fost surprinsă de vestea că Steaua ar urma să joace la baraj, dar acest lucru a fost contrazis vehement de atunci.

CSA, răspuns oficial la cererea FCSB-ului de a juca în Ghencea

Indiferent dacă va disputa sau nu barajul, motivul invocat de Steaua pentru a o interzice pe FCSB în Ghencea este incredibil, întrucât tragerea la sorţi, care va decide ce meci se joacă unde şi când, nu a avut loc încă.

"După cum ştiţi, stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naţionale şi în folosinţa Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, iar închirierea acestuia se poate face doar printr-o procedură concurenţială, stabilită de administrator.

De asemenea, vă informăm că echipa de fotbal a clubului nostru a terminat pe locul 4 în Play-off-ul Ligii a II-a, iar potrivit Regulamentului de organizare a activităţii fotbalistice, promovarea/retrogradarea se face cu respectarea articolului 70 din Statutul Federaţiei Române de fotbal – „Dreptul unui club de a participa în campionatele naţionale depinde de meritul sportiv al acestuia”.

Conform Regulamentului de organizare a activităţii fotbalistice şi a programului competiţional stabilit de Federaţia Română de Fotbal, meciurile de baraj urmând a se desfăşura potrivit tragerii la sorţi, iar meciul tur se dispută în weekendul 21-22.05.2022", a transmis CSA Steaua, potrivit Gsp.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare