Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorit insistent de Gigi Becali, starul din Liga 1 nu se opune transferului: ”Dacă am o ofertă bună...”

VIDEO | Dorit insistent de Gigi Becali, starul din Liga 1 nu se opune transferului: ”Dacă am o ofertă bună...”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-ar putea ”face pofta” din nou, după ce jucătorul pentru care insistă de două sezoane a recunoscut că ar lua în calcul ofertă de la FCSB.

Gigi Becali şi-a făcut un obicei din a achizţiona cei mai promiţători jucători din Liga 1 şi doreşte să continue şi pe viitor cu această politică.

Pe modelul Dennis Man, obiectivul latifundiarului este să aducă la FCSB fotbalişti tineri de mare perspecitvă, pe care să îi vândă apoi în afară pentru profit.

S-a tot vorbit despre interesul lui Gigi Becali pentru diverşi jucători, însă numele care este cel mai des asociat cu un posibil transfer la FCSB, în ultimul an, este cel al lui David Miculescu.

Crescut la UTA Arad, exact ca Dennis Man, FCSB l-a ofertat pe internaţionalul român de tineret încă din vară, dar clubul arădean nu a fost de acord cu propunerea de 500.000 de euro a lui Becali.

Deşi tocmai a semnat o prelungire cu UTA, unde se anunţă un proiect important, cu Ilie Dumitrescu în conducere, Miculescu a recunoscut că ar lua în calcul şi o ofertă de la o rivală din Liga 1.

Dorit insistent de Gigi Becali, starul din Liga 1 nu se opune transferului

Am făcut un meci bun, am sperat să luăm cele trei puncte, dar iar am luat gol în ulitmele 10 minute şi am reuşit să plecăm doar cu un punct.

Prima dată noi ne-am impus un obiectiv să intrăm în play-off. Din păcate, nu s-a putut. În play-out am sperat să fim pe locul şapte sau opt, iar nu am reuşit, dar suntem bucuroşi că nu am ajuns la locurile de baraj.

Pentru mine, personal, sunt bucuros pentru că am reuşit să înscriu opt goluri, mi-am dorit mai multe, dar din păcate nu am mai reuşit să înscriu, dar sper că sezonul viitor să reuşesc.

Primul target (n.r. pentru sezonul viitor) este să îmi depăşesc aceste goluri, opt, pe care le-am înscris în campionatul acesta şi cam atât.

(n.r. ai primit şi promisiuni când ai semnat prelungire, că se va face o echipă mai bună?) Nu, doar am semnat prelungire.

(n.r. prelungirea înseamnă că rămâi sau în cazul unei oferte nu ai spune nu?) Dacă voi avea ofertă, voi vorbi cu impresarul meu şi vom vedea ce e mai bine pentru mine.

(n.r. te-ar tenta şi din ţară sau doar din străinătate?) Dacă este o ofertă bună şi din ţară... nu aş zice nu. Acesta a fost un sezon bun pentru mine”, a declarat David Miculescu.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare