Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rapid negociază pentru două transferuri. Victor Angelescu: "O să rezolvăm"

EXCLUSIV | Rapid negociază pentru două transferuri. Victor Angelescu: "O să rezolvăm"

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu, unul dintre patronii Rapidului, a anunţat la Orange Sport că Rapidul negociază pentru două transferuri, un atacant şi încă o poziţie pe care oficialul din Giuleşti nu a dezvăluit-o. Pe poziţia de atacant s-a scris că Rapidul îl doreşte pe Kevin Luckassen, iar Angelescu a lămurit situaţia.

Rapid a reuşit patru transferuri în această perioadă de mercato, iar Adrian Mutu a solicitat conducerii să aducă un atacant de valoarea, cu care "alb-vişinii" să-şi poată îndeplini obiectivele setate: prezenţa în play-off şi câştigarea Cupei României în noul sezon, cel al centenarului clubului.

EXCLUSIV | Rapid negociază pentru două transferuri. Victor Angelescu: "O să rezolvăm"

Adrian Mutu a cerut un atacant şi încă un jucător pe o poziţie pe care Victor Angelescu nu a vrut să o dezvăluie, în direct la Orange Sport. S-a vorbit despre varianta Kevin Luckassen, dar Angelescu a spus că Rapidul nu a trimis vreo ofertă oficială către jucător, deşi s-a interesat de serviciile sale.

"Nu am trimis vreo ofertă oficială către Luckassen. Nu pot să vă confirm acest lucru, Nico s-a ocupat de acest lucru. Nu m-am ocupat eu direct, ştiu că s-a vorbit cu agentul său mai demult. Ne-am interesat de el, da. Negociem cu alţi jucători, avem mai multe variante.

Avem nevoie de un atacant şi încă o poziţie pentru care negociem, o să rezolvăm", a spus Victor Angelescu, în direct la emisiunea Sport Report, la Orange Sport.

Rapid i-a transferat în această vară pe Paul Iacob, Florin Ştefan, Valentin Costache şi Andrei Ciobanu.

Rapid a atacat decizia TAS în privinţa datoriei către Julio Cesar, dar se va conforma dacă nu poate înregistra noile transferuri

TAS a decis în urmă cu câteva săptămâni că Rapidul trebuie să achite 600.000 de euro către Julio Cesar, un fost jucător din Giuleşti, de pe vremea când echipa era patronată de George Copos. În 2008, Julio Cesar a îmbrăcat tricoul Rapidului şi acesta s-a adresat la FIFA pentru neplata unei datorii pe care "alb-vişinii" o au.

Victor Angelescu a spus, la Orange Sport, că decizia TAS a fost atacată în instaţă, în Elveţia şi România, dar dacă clubul nu va avea câştig de cauză atunci va plăti cei 600.000 de euro.

"Până pe data de 18, când începe, campionatul avem suspendată decizia, pentru că noi făcut apel, dar dacă nu vom plăti şi îi vom înregistra. Noi am atacat decizia TAS, în Elveţia şi în România. În instanţă, normal, da. Sunt cazuri în care s-a mers mai departe şi s-a câştigat", a spus Victor Angelescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapidtransferurivictor angelesculuckassen 

viewscnt
Articole similare