Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a dat de Eder Gonzalez! Ce se întâmplă în cazul fotbalistului dat dispărut de Sepsi: ”Avea contract cu noi. Asta mi-a transmis”

Cristiano Bergodi a dat de Eder Gonzalez! Ce se întâmplă în cazul fotbalistului dat dispărut de Sepsi: ”Avea contract cu noi. Asta mi-a transmis”
Comentarii

Eder Gonzalez (25 de ani) a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Sepsi în ultima stagiune, dar nu s-a prezentat la reunirea lotului înaintea noului sezon. Spaniolul a fost dat dispărut de club, întrucât mai are un an de contract cu trupa covăsneană.

Sosit în România în 2017, la doar 20 de ani, când semna cu Csikszereda, Eder Gonzalez a făcut pasul fără probleme la Sepsi, în 2021, impunându-se rapid în primul 11.

După venirea lui Cristiano Bergodi la club, acesta a devenit unul dintre primele nume de pe foaia de joc meci de meci, dar, după câştigarea Cupei, nu mai doreşte să continue la club.

Săptămâna trecută, Attila Hadnagy a anunţat că acesta nu s-a mai întors din vacanţă, iar, odată cu revenirea din cantonament, Bergodi a dezvăluit că a dat într-un final de acesta.

Tehnicianul lui Sepsi a divulgat conversaţia avută cu acesta: Eder i-a transmis antrenorului său că doreşte să facă pasul într-un campionat mai mare şi că nu mai este dornic să se întoarcă la Sfântu Gheorghe.

Nesigur despre cum va proceda clubul său în această situaţie, Bergodi a recunoscut că nu este atât de preocupat de a îl reclama pe acesta, cât este de faptul că şi-a pierdut un jucător de bază.

Ce se întâmplă în cazul fotbalistului dat dispărut de Sepsi

Avem un început de campionat dificil. E greu pentru că avem Supercupa, după aia Craiova, după aia Conference League şi va fi greu.

Sperăm (n.r. să câştige Supercupa), dar nu e uşor, întâlnim o echipă care (n.r. ultimii) cinci ani a câştigat titlul de cea mai bună echipă.

Îi privim aşa, ca pe o echipă care pleacă cu prima şansă. Noi, Sepsi, suntem acolo şi, normal, e un meci care pe care... vom vedea ce se poate întâmpla.

(n.r. aţi dat de Eder Gonzalez?) Nu ştiu dacă vom reclama la UEFA sau... nu ştiu, nu mă interesează.

Mă interesează că lipseşte un jucător important, care a jucat cu mine mult şi a jucat foarte bine, se pliază foarte bine pe acest tip de joc.

(n.r. ce v-a transmis?) Mi-a transmis că vrea, are dorinţa de a ajunge într-un campionat mai puternic. Probabil a primit o ofertă, dar avea contract cu Sepsi”, a declarat Cristiano Bergodi.

În prezent, spaniolul Eder Gonzalez este cotat la 650.000 de euro de transfemarkt. 65 de apriţii, trei goluri şi opt pase decisive a însumat acesta alături de Sepsi, câştigând Cupa României.

Afla mai multe despre: eder gonzalez 

viewscnt
Articole similare