Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un nou transfer anunţat de FC U Craiova: ”Bun venit şi mult succes în tricoul alb-albastru!”

OFICIAL | Un nou transfer anunţat de FC U Craiova: ”Bun venit şi mult succes în tricoul alb-albastru!”

FC U Craiova

Comentarii

Odată cu venirea lui Marius Croitoru pe banca echipei, FC U Craiova a anunţat că îşi propune să ajungă în play-off sezonul viitor. Pentru a îşi atinge acest obiectiv, formaţia olteană s-a apucat să îşi ”betoneze” lotul şi a confirmat, vineri, un nou transfer.

După 10 ani de absenţă, FC U Craiova a reuşit să îşi asigure revenirea în primul eşalon, în vara lui 2021, după ce a câştigat Liga 2.

Încă din primul sezon după revenire, familia Mititelu şi-a setat un obiectiv ambiţios, iar prin numirea lui Adi Mutu spera să dea o reală lovitură.

Însă, lucrurile nu au decrus conform planului pentru formaţia olteană, care a ”nimerit” un antrenor adecvat doar din a patra încercare, cel puţin în viziunea conducerii.

”Briliantul” nu a prins iarna în Bănie, Stoican şi Trică au rezistat doar câte o lună, iar Napoli a fost cel care a adus stabilitate la Craiova.

Însă, după ce nu s-au putut înţelege asupra unei prelungiri, italianul i-a părăsit pe olteni, iar în locul său a fost adus Marius Croitoru, la pachet cu fiul său, David.

Pe lângă transferul făcut în interesul familiei Crotirou, FC U Craiova a realizat că are nevoie şi de alte întăriri pentru a putea ajunge în play-off.

Un nou transfer anunţat de FC U Craiova

După Ionuţ Gurău (23 de ani) şi Andre Duarte (24 de ani), şi Yassine Bahassa (30 de ani) a sosit la club, fiind adus din a doua ligă franceză.

Jucătorul care poate evolua oriunde în linia ofensivă a evoluat toată cariera în ţara natală şi va beneficia de prima sa experienţă în străinătate în Bănie.

Yassine Bahassa este noul jucător al Fotbal Club Universitatea 1948

Fotbalistul francez, în vârstă de 30 ani, a evoluat ultima dată pentru Quevilly şi a bifat, în ultimul sezon, 29 partide în toate competiţiile, reuşind să ofere trei pase de gol.

Yassine Bahassa poate evolua atât în partea dreaptă a atacului, cât şi în banda stângă.

De-a lungul carierei, Yassine a mai evoluat pentru echipe precum: FCE MA, Lormont, Cap-Ferret, Stade Bordelais sau US Avranches.

Bine ai venit şi mult succes în tricoul alb-albastru, Yassine!”, se arată în comunicatul emis de olteni.

Afla mai multe despre: yassine bahassa 

viewscnt
Articole similare