Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu, transfer tare pentru Croitoru! FCU Craiova, acord cu jucătorul

Mititelu, transfer tare pentru Croitoru! FCU Craiova, acord cu jucătorul

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova e pusă pe treabă în perioada de transferuri. Yassine Bahassa (30 de ani), un fotbalist care poate juca pe toate posturile din atac, este dorit de echipa lui Adrian Mititelu. Oltenii au făcut deja trei transferuri de când s-a deschis fereastra de mercato.

Se pregăteşte al patrulea transfer al verii la FCU Craiova, după portarul Ionuţ Gurău, David Croitoru şi Andre Duarte. Un mijlocaş din Ligue 2 este dorit de echipa lui Adrian Mititelu.

Mititelu, transfer tare pentru Croitoru! FCU Craiova, acord cu jucătorul

Yassine Bahassa urmează să ajungă sub comanda lui Marius Croitoru la FCU Craiova, scire ProSport, care anunţă că părţile s-au înţeles pentru transferul fotbalistului în Bănie. Ultima dată, Bahassa a jucat în Ligue 2, la Queville Rouen. Yassine Bahassa poate juca pe toate posturile din atac.

În această perioadă de mercato FCU Craiova i-a mai transferat pe Ionuţ Gurău, David Croitoru şi Andre Duarte, astfel că Yassine Bahassa ar fi al patrulea transfer al verii. De asemenea, oltenii lui Adrian Mititelu i-au înregimentat pe Gabi Enache şi Aurelian Chiţu, fotbalişti cu care aveau acorduri încă de acum şase luni.

FCE MA, US Lormont, Lege Cap-Ferret, Stade Bordelais, US Avranches şi Quevilly Rouen sunt echipele din CV-ul de profesionist al lui Bahassa. În sezonul precedent, Yassine Bahassa a jucat în 29 de meciuri şi a dat trei pase decisive.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Yassine Bahassa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian mititeluofertatransferfcu craiovayassine bahassa 

viewscnt
Articole similare