Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, cuvinte grele pentru Alex Ioniţă după ce a fost suspendat din nou de ANAD: ”Calci întruna pe bec fără nicio problemă” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, cuvinte grele pentru Alex Ioniţă după ce a fost suspendat din nou de ANAD: ”Calci întruna pe bec fără nicio problemă” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

La nici un an după ce terminase de ispăşit ultima pedeapsă, Alex Ioniţă (27 de ani) a fost suspendat din nou de ANAD, de această dată pentru încălcarea termenilor de la ultima suspendare. Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre noua sancţiune primită de jucător.

În ziua în care Rapid a aflat că nu poate înregistra noi jucători şi că nu va scăpa de datoria pe care o are faţă de Julio Cesar, o altă lovitură pentru clubul giuleştean a fost anunţată.

Alex Ioniţă a fost suspendat, din nou, de ANAD şi are să rateze primele meciuri ale sezonului, deşi suspendarea acestuia expiră în ziua în care va debuta campionatul.

Sancţionat pentru că nu a putut respecta termenii ultimei pedepse, jucătorul de 27 de ani poate lăsa echipa lui Adi Mutu descoperită la mijloc, mai ales dacă noile transferuri nu vor putea fi înregistrate.

Basarab Panduru a comentat noua suspendare a lui Ioniţă şi nu a părut deloc surprins de aceasta. Expertul Orange Sport a explicat că unii jucătorii ”calcă pe bec întruna”, dar a punctat că nu crede că îi va fi greu acestuia să revină pe teren.

Basarab Panduru, cuvinte grele pentru Alex Ioniţă după ce a fost suspendat din nou de ANAD

Suspendarea nu e din cale afară de drastică, urmează să expire pe 15 iulie, când începe campionatul. Nu a participat la niciun joc acmical, probabil nu va participa la primul, al doilea meci, dar de pe 15 poate să joace.

Calci întruna pe bec, calci mereu, nu-mi zice că dacă ai călcat a doua oară, nu calci a treia, unii nu invaţă nimic. Toată lumea greşeşte, dar unii greşeşc întruna fără nicio problemă.

Bine, şi el a cam plătit cu vrâf si îndesat, să stai un an de zile nu e fără vârf şi îndesat, dar va face acelaşi lucru, că el e acelaşi.

Mă gândeam că îl afectează statul de un an de zile, dar a revenit ca şi cum nu s-a întâmplat nimic, a jucat mult mai bine în primăvară decât unde a jucat înainte.

I-a fost mai greu, dar după a jucat şi şi-a revenit. Nu cred că îl afecetază suspendarea asta pentru că asta e nimic faţă de cealaltă.

(n.r. a pierdut trenul, îl va înlocui Ciobanu?) O să se urce din nou, pentru că e clar că pune presiune pe Ciobanu, nu e uşor să vină şi să fie titualr în locul lui, om care a făcut ceva anul trecut.

Cred că va urca din nou, nu ştiu cât va dura însă”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare