Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mohamed Salah a semnat: ”Mă simt extraordinar, este o zi fericită pentru toată lumea”

OFICIAL | Mohamed Salah a semnat: ”Mă simt extraordinar, este o zi fericită pentru toată lumea”

Liverpool

Comentarii

Viitorul lui Mohamed Salah (30 de ani) la Liverpool devenise incert la finalul ultimului sezon, întrucât starul egiptean mai avea doar un an rămas din înţelegerea sa cu clubul britanic. Vineri, a fost anunţat că acesta a semnat oficial un nou contract.

Mohamed Salah a fost o revelaţie încă de la venirea la Liverpool şi şi-a trecut numele în istorie alături de al doilea club pe care l-a reprezentat în Anglia, după Chelsea.

Egipteanul deţine recordul pentru cele mai multe goluri într-un sezon de Premier League cu 38 de etape, punctând de 32 de ori.

În vara în care Liverpool l-a pierdut şi pe Sadio Mane, fanii ”cormoranilor” erau speriaţi că şi-ar putea pierde şi talismanul, pe Salah.

Negocierile pentru un nou contract intraseră într-un impas, iar PSG, Real Madrid şi Barcelona se interesau de vedeta africană.

Însă, vineri, Liverpool a anunţat oficial că Salah a semnat un nou contract ”de lungă durată” cu clubul, care, conform BBC, îl va păstra pe Anfield până în 2025.

Mohamed Salah a semnat

Liverpool este încântată să anunţe că Mohamed Salah a semnat un nou contract de lungă durată cu clubul.

Atacantul, care a fost desemnat 'Fotbalistul Anului' în ultimul sezon, după ce a ajutat echipa lui Jurgen Klopp să câştige 'dubla', şi-a comis viitorul 'roşiilor' după ce a semnat prelungirea vineri.

După cinci ani la club, Salah îşi va prelungi şederea remarcabilă pe Anfield, care, până acum, a produs 156 de goluri în 254 de apariţii”, se arată în comunicatul emis de Liverpool.

Mă simt extraordinar şi abia altept să câştig trofee cu Liverpool. Este o zi fericită pentru toată lumea. Durează o vreme, cred eu, să prelungeşti, dar acum că totul este rezolvat, trebuie doar să ne concentrăm pe ce urmează.

Cred că în ultimii cinci-şase ani echipa mereu a fost pe o pantă ascendentă.Sezonul trecut am fost atât de aproape de a cuceri patru trofee, dar, din păcate, în ultimii săptămână a stagiunii am pierdut două.

Cred că suntem într-o poziţie bună pentru a ne lupta pe toate fronturile. Trebuie doar să continuăm să lucrăm din greu, să avem o viziune bună, să fim pozitivi şi să încercăm din nou să câştigăm tot”, a declarat Mohamed Salah, după semnarea contractului.

Egipteanul ar urma să încaseze 350.000 de lire sterline pe săptămână.

Afla mai multe despre: mohamed salah 

viewscnt
Articole similare