Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Mustaţă, parte din delegaţia FCSB-ului? Liderul galeriei a fost surprins coborând din autocarul echipei. Panduru: ”Nu-i normal?” | EXCLUSIV

Gheorghe Mustaţă, parte din delegaţia FCSB-ului? Liderul galeriei a fost surprins coborând din autocarul echipei. Panduru: ”Nu-i normal?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a plecat în Republica Moldova pentru a o perioadă de pregătire, iar, ajunsă la aeroport cu autocarul, Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei, a fost surprins călătorind alături de echipă. Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a comentat decizia roş-albaştrilor de a îl include pe fostul deţinut în delegaţia echipei.

Sezonul trecut, galeria FCSB-ului şi clubul au avut parte de mai multe dispute: de la ameninţări la adresa lui Becali, din pricina plecării lui Edi Iordănescu, până la certuri cu jucătorii, în urma prestaţilor modeste ale echipei.

Însă, la ultimul amical, primul al verii, suporterii înrăiţi ai FCSB-ului au fost prezenţi în număr mare, iar acesta pare a fi un efort de a reapropia fanii de echipă.

Plecată în Republica Moldova pentru un alt meci amical, vicecampioana României a sosit la aeroport cu autocarul, iar Gheorghe Mustaţă a fost surprins coborând din acesta.

Imaginile au surprins întrucât nu este uzual ca liderii galeriei să călătorească alături de echipă, mai ales când aceştia au istoricul lui Mustaţă.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a comentat decizia FCSB-ului de a îl include pe liderul galeriei în delegaţie echipei.

Gheorghe Mustaţă, parte din delegaţia FCSB-ului?

Fostul internaţional român a recunoscut că o astfel de întâmplare nu este la ordinea zilei, dar a dat de înţeles că nimic nu îl mai surprinde în fotbalul românesc.

N-am mai văzut ce face FCSB (n.r. că a plecat la Chişinău pentru meciul amical), că nici nu te duci pentru un mare meci, dar am înţeles că au aceeaşi tactică.

Nu prea departe de casă, multe antrenamente, dar să vedem dacă au înţeles ceva din începutul sezonului trecut.

Şi acum au câştigat primul meci, cu 5 sau 6-0, anul trecut au avut doar victorii în amicale şi sezonul l-au început cu egaluri.

(n.r. despre Mustaţă, care a coborât din autocarul echipei pe Otopeni) Nu-i normal, de ce? Că nu vrem noi să fie normal.

N-ai mai văzut, dar dacă ei asta fac înseamnă că asta cred ei că e cel mai bine. Putere mare sau galeria şi echipa e una şi aceeaşi.

Ei aşa cred că e bine...”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare