Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii de la FCSB şi-au pierdut răbdarea cu Andrei Vlad! S-a lăsat cu ameninţări: "Îl vom înjura tot meciul!"

Suporterii de la FCSB şi-au pierdut răbdarea cu Andrei Vlad! S-a lăsat cu ameninţări: "Îl vom înjura tot meciul!"

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad a făcut o gafă uriaşă la meciul pierdut de FCSB pe terenul celor de la FC Argeş, scor 0-1, în etapa 29 din Liga 1.

Suporterii FCSB-ului şi-au pierdut răbdarea cu Andrei Vlad! S-a lăsat cu ameninţări: "Îl vom înjura tot meciul!"

Andrei Vlad se află la al doilea sezon ca titular incontestabil al FCSB-ului, dar prestaţiile sale continuă să dezamăgească.

Iar ultima greşeală pare să fi fost picătura care a umplut paharul pentru Becali, care l-a făcut praf. 

Gheorghe Mustaţă, liderul peluzei Nord, a avut un mesaj dur pentru Andrei Vlad. 

„Meciul mi s-a părut o bătaie de joc din partea tuturor la adresa suporterilor! Ce poate fi asta? Dacă eu îi spun lui Gigi de două luni de zile, când am avut o discuţie, că am pierdut patru campionate pe mâna lui Vlad şi de abia acuma şi-a dat seama… asta este!

Târnovanu te-a scos la meciul cu Sepsi, când trebuia să iei bătaie. Copilul ţi-a adus un punct, singur. Ce, ieri a avut evoluţii slabe? A ieşit când a trebuit. Se vede clar că are atitudine de portar.

Important este să fie serios şi concentrat la meci. Pentru că, dacă te uiţi, toate meciurile le-am pierdut pe mâna portarilor. Ultimele patru campionate le-am pierdut numai din cauza portarului! La fel şi în cupele europene.

Mă bucură faptul că acum Gigi şi-a dat seama. Şi ne-am mai bucura, dacă nu s-ar mai băga la echipă. Mă, frate, să-şi aleagă doi-trei jucători, ăsta este punctul nostru de vedere, al suporterilor. Să-şi aleagă doi-trei jucători, pe care vrea să-i vândă, şi să joace cu ei titulari non-stop. Antrenorul are obiectiv să joace cu ei titulari non-stop, iar în privinţa celorlalţi să-l lase pe antrenor să-şi facă treaba, ca să ştie cum lucrează la antrenamente, cum pregăteşte echipa!

Am discutat cu el. Am îngropat securea, dar uite că a dezgropat-o el iar, prin ceea ce a făcut acolo. Oamenii nu mai vor să-l vadă în poartă. Dacă-l mai văd în poartă… eu nu l-aş sfătui, pentru că îl vom înjura tot meciul şi e păcat. E un copil care a greşit iar. Trebuie să se concentreze, ca pe viitor să ştie ce are de făcut. Dar oamenii îl vor contesta foarte dur", a declarat Gheorghe Mustaţă pentru Fanatik. 

În urma înfrângerii de la FC Argeş, FCSB s-a depărtat la 13 puncte de CFR.

Afla mai multe despre: andrei vladfcsb 

viewscnt
Articole similare