Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fernando Boldrin a semnat! Unde va evolua fostul jucător de la FCSB şi Astra

OFICIAL | Fernando Boldrin a semnat! Unde va evolua fostul jucător de la FCSB şi Astra

Transferuri

Comentarii

Fernando Boldrin (33 de ani) este un fost jucător de la Astra Giurgiu, alături de care a cucerit titlul, şi FCSB, care a evoluat în ultimele cinci sezoane, după plecarea din România, în Turcia. Duminică, acesta a semnat cu o nouă echipă.

Sosit în România în 2014, la Concordia Chiajna, direct din Brazilia, Fernando Boldrin s-a remarcat rapid ca fiind unul dintre cei mai valoroşi străini din campionatul nostru.

După doar un an alături de formaţia ilfoveană, brazilianul a fost transferat de Astra, alături de care a cucerit campionatul în unicul sezon petrecut la club.

Gigi Becali a fost apoi dispus să îi plătească nu mai puţin de 400.000 de euro lui Ioan Niculae pentru mijlocaşul central, ofertă acceptată fără ezitări de patronul Astrei, întrucât Boldrin fusese adus la club liber de contract.

Acesta şi-a menţinut forma bună şi la Bucureşti, astfel că şi la FCSB a stat doar un an, Becali reuşind să facă un profit de 800.000 de euro de pe urma brazilianului atunci când l-a vândut la Kayserispor, unde avea să fie antrenat de Marius Şumudică.

Deşi a petrecut doar un an alături de actuala vicecampioană a României, Boldrin nu a ezitat să îi critice pe mai-marii clubului pentru unele dintre declaraţiile făcute.

Cu mijlocaşul brazilian la club, roş-albaştrii au fost la un pas de a cuceri campionatul, fiind învinşi de Viitorul Constanţa graţie rezultatelor din meciurile directe.

Fernando Boldrin a semnat

Ajuns la 33 de ani, Boldrin a petrecut ultimele cinci sezoane în Super Lig, dar va părăsi campionatul după semnarea cu noua echipă, deşi nu şi ţara.

Fostul jucător de la Astra şi FCSB a fost prezentat oficial de Samunspor, echipă din al doilea eşalon al Turciei.

Perioada petrecută în Liga 1 nu i-a lăsat o părere bună lui Boldrin, astfel că o revenire a sa în România în orice punct al carierei era şi este foarte improbabilă.

"De Amorim, de când a ajuns în România, mereu a fost printre cei mai buni atacanţi de acolo. După ce a ajuns la Steaua (n.r. FCSB) a avut probleme, şi nu doar el.

Acum văd că şi Alibec are probleme acolo. Nu ştiu dacă e problema lor sau a conducerii tehnice că nu ştie să-i folosească. Eu vreau să vină aici, unde avem antrenor care ştie să lucreze cu jucători de calitatea lor.

Nu ştiu ce se întâmplă la Steaua. De ce patronul începe să critice şi când se câştigă meciurile. Dar asta e filosofia lui. Dacă el crede că e bine aşa, va rămâne la fel", spunea Fernando Boldrin pentru Orange Sport, în 2017.

Afla mai multe despre: fernando boldrin 

viewscnt
Articole similare