Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un campion al României, ofertat de Dinamo: ”Săptămâna asta ar trebui să desluşesc situaţia”

Un campion al României, ofertat de Dinamo: ”Săptămâna asta ar trebui să desluşesc situaţia”
Comentarii

Pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, Dinamo nu va evolua în Superliga sezonul viitor, după ce a retrogradat din primul eşalon. Pentru a reveni cât mai rapid pe prima scenă a fotbalului românesc, echipa din Ştefan cel Mare are disperată nevoie de întăriri.

Deşi a avut parte de o ”intervenţie divină” pentru a nu retrograda direct, în forma problemelor financiare de la Gaz Metan şi Clinceni, Dinamo nu a putut profita de neşansa altor cluburi şi a ajuns în Liga 2.

Formaţia din Ştefan cel Mare a disputat barajul de promovare / menţinere, împotriva lui U Cluj, înaintea căruia era favorită, dar nu s-a putut menţine în Superliga.

Înaintea primului sezon în afara primului eşalon din istoria clubului, ”câinii” au nevoie disperată de întăriri pentru a reveni în prima divizie, motiv pentru care au ofertat mai mulţi jucători.

Mulţi dintre aceştia au refuzat propunerile primite, din pricina incertitudinii de la club, doar Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu şi Vali Lazăr făcând pasul în Ştefan cel Mare în această vară.

Pe lângă aceştia, şi Jonathan Rodriguez, campion al României în acest sezon, întrucât însumase 17 apariţii la CFR înainte de a fi împrumutat la Dinamo, ar fi fost dispus să continue la club.

Însă, argentinianul nu a putut ajunge la un acord cu ”câinii” în privinţa salariului, astfel că îşi va căuta altă echipă, preferabil tot în România.

Un campion al României, ofertat de Dinamo

Chiar şi aşa, am avut discuţii să rămân în Liga 2, dar era foarte, foarte greu să continui, chestie de salariu. Clubul nu putea achita peste un anumit plafon, depind şi eu de bani, ca orice om.

Am avut o relaţie foarte OK cu clubul. S-a auzit că vine un investitor, dar până nu e nimic concret...   eu aş fi dorit să continui, am avut discuţii înainte de baraj, aş fi rămas pe mai departe la Dinamo, clar, dacă rămânea în Liga 1.

Voiam să fiu la Dinamo, voiam în Bucureşti. Familia s-a simţit bine în Capitală. Mă văd continuând în România. Depinde şi ce echipă mă caută.

Săptămâna asta ar trebui să desluşesc situaţia, toate echipele şi-au cam format lotul. Impresarul vorbeşte cu cei de la CFR.

Eu am pregătirea făcută la zi, cu Dinamo, până acum”, a declarat Jonathan Rodriguez, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: jonathan rodriguez 

viewscnt
Articole similare