Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă şi ”Ultimul Mohican” de la Gaz Metan! Cu ce echipă din Superliga s-a înţeles

Pleacă şi ”Ultimul Mohican” de la Gaz Metan! Cu ce echipă din Superliga s-a înţeles
Comentarii

În urma retrogradării de la finalului ultimului sezon şi afectată de grave probleme financiare, Gaz Metan Mediaş a trecut în ”nefiinţă”, locul său în Liga 2 fiind luat de altă echipă. Un singur jucător din lotul de la începutul stagiunii rămăsese la club, iar acesta şi-a găsit acum o nouă casă.

Afectată de grave probleme financiare, Gaz Metan Mediaş a retrogradat la finalul ultimului sezon, după ce a însumat un bilanţ de puncte dezastruos, -38.

Toate depunctările suferite au asigurat că echipa nu va avea nicio şansă de a se salva, iar lacătul a fost pus la stadionul din Mediaş.

O nouă echipă a fost înfiinţată, dar are în faţă un proiect de durată dacă îşi doreşte să revină în Superliga, având în vedere nivelul de competiţie din ligile inferioare.

Soarta lui Gaz Metan a devenit clară la începutul acestui an, atunci când au început plecările în masă de la club, în frunte cu starul Ronaldo Deaconu.

Mai toţi jucătorii şi-au găsit noi angajamente, singurii care au continuat la club fiind cei care nu au avut alte oferte sau care nu s-au putut obosi să îşi caute alte formaţii.

Printre cei care au continuat la club a fost şi Felix Mathaus (31 de ani), care a preluat banderola de căpitan după exodul de la Mediaş.

Pleacă şi ”Ultimul Mohican” de la Gaz Metan

Rămas în continuare, în teorie, la echipă, ”Ultimul Mohican” de la Gaz Metan şi-a găsit la rânul său echipă, iar acesta va continua în Superliga.

Conform Playsport, Petrolul a ajuns la un acord cu apărătorul din Insulele Capului Verde, care ar urma să semneze cu trupa ploieşteană în zilele următoare.

Câştigătoarea Ligii 2 a reuşit până acum o campanie de transferuri interesantă şi îi poate enumere pe Gabi Tamaş, Gicu Grozav, Mirko Ivanovski, Christian Irobiso şi, posibil, Constantin Budescu printre nou-veniţi.

Clubul prahovean de asemenea nu traversează cele mai bune momente din punct de vedere financiar, dar îşi propune să se menţină în primul eşalon.

Echipa pregătită de Nae Constantin a reuşit să îşi asigure revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc după şase ani de absenţă, iar o formaţie cu tradiţia Petrolului nu îşi poate dori mai puţin decât menţinerea în Superliga.

Afla mai multe despre: felix mathaus 

viewscnt
Articole similare