Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă aventură pentru Ronaldo Deaconu, aceleaşi probleme: ”Am dat de Gaz Metan de China”. De cine este dorit românul după ce şi-a reziliat contractul

O nouă aventură pentru Ronaldo Deaconu, aceleaşi probleme: ”Am dat de Gaz Metan de China”. De cine este dorit românul după ce şi-a reziliat contractul

Stranieri

Comentarii

După ce a scăpat de coşmarul de la Gaz Metan, Ronaldo Deaconu (25 de ani) a făcut pasul în a doua ligă chineză, la Shaanxi Chang'an Athletic. Dar se pare că nici în China nu a reuşit să scape românul de problemele financiare.

Plecat din România la începutul acestui an, Ronaldo Deaconu a făcut pasul în China pentru a scăpa de problemele de la Gaz Metan, dar s-a confruntat cu aceleaşi probleme la Shaanxi Chang'an Athletic.

În cele cinci luni petrecute la club, românul nu a primit nici măcar un salariu, iar miercuri, imediat după ce a jucat pentru echipa chineză, Deaconu şi-a reziliat contractul.

Deşi a fost mulţumit de condiţiile de la echipă, de staff şi de fani, problemele financiare l-au afectat din nou pe ”Ronaldo de România”, astfel că acesta a decis, din nou, să îşi caute o nouă casă.

Acesta ar fi dorit de două echipe din Super League, prima divizie din China, şi a demarat deja demersurile pentru a îşi recupera banii de la Shaanxi.

O nouă aventură pentru Ronaldo Deaconu, aceleaşi probleme

În viaţă şi într-un meci de fotbal nu poţi să antrenezi norocul. Am terminat meciul de azi şi la două minute am reziliat contractul.

Asta după parcurgerea procedurilor legale care îmi dau dreptul să reziliez. Motivul? Am intrat în a şasea lună de contract şi nu am primit nici un yuan (n.r. moneda din China) din salariu.

Mi-am făcut datoria pe plan sportiv, marcând câteva goluri, ajutându-mi echipa. Îi înţeleg în privinţa blocajului financiar pe care îl au. Practic, am găsit aici Gaz Metan de China.

Doar că, în loc de compania de gaze, aici trebuie să finanţeze compania locală de apă. China e o ţară minunată. Oamenii de la echipă mi-au dat încredere.

Fanii mă iubesc, iar sentimentul e reciproc. Doar că fotbalul a devenit o mare aventură, ca un joc de poker. A fost o experienţă grea, ca la Gaz Metan.

Dar ambele experienţe m-au călit. Merg mai departe, mai puternic.  Ofertele trebuie să vină pentru că am continuat forma sportivă bună. Am fost om de bază pentru echipă.

Privesc către viitor cu mare încredere, pentru că viaţa de fotbalist m-a călit foarte mult. Poate chiar mai mult decât era necesar”, a declarat Ronaldo Deaconu, pentru Gsp.

Pe lângă restanţele din China, Deaconu plecase deja de la Mediaş cu 110.000 de euro mai puţini în buzunar decât ar fi trebuit.

Trei goluri în şase meciuri reuşise să însumeze în China jucătorul de 25 de ani.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare