Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova a confirmat al doilea transfer al verii: ”Da, este acolo”. Ce alte mutări a anunţat Sorin Cârţu | EXCLUSIV

Universitatea Craiova a confirmat al doilea transfer al verii: ”Da, este acolo”. Ce alte mutări a anunţat Sorin Cârţu | EXCLUSIV
Comentarii

Aflată în cantonament în Austria, Universitatea Craiova a reuşit să îşi asigure al doilea transfer al verii, jucătorul venind direct în stagiul de pregătire al oltenilor. Acestuia urmează să i se alăture şi alţi jucători, a anunţat preşedintele echipei, Sorin Cârţu.

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru un nou sezon în care visează să cucerească titlul, iar oltenii s-au pus, într-un final, pe adus întăriri.

Raul Silva era până acum singurul transfer anunţat de trupa din Bănie, iar acestuia i se alătură acum Ivan Martic (31 de ani), fost jucător la Craiova în perioada 2017 - 2020.

Sorin Cârţu a confirmat că jucătorul elveţian s-a alăturat Universităţii în cantonament şi a dezvăluit că mai multe mutări încă sunt puse la cale.

Totuşi, fanii olteni vor fi nevoiţi să mai aştepte până când acestea vor fi rezolvate, întrucât fotbaliştii doriţi nu au ”intrat într-un anumit stres încă”.

Universitatea Craiova a confirmat al doilea transfer al verii

Da, (n.r. Ivan Martic) este în cantonament acolo, în Austria. Suntem în discuţii şi în studiu pentru anumiţi jucători, poate mai şi pleacă unii, vin alţii, reîmprospătăm lotul.

Aşa că orice se poate întâmpla, atât timp cât este deschisă perioada asta de transferuri. Deocamdată sunt greu de abordat anumiţi jucători pe care îi studiem, pe care i-am dorit, pentru că este perioada...

Încă nu au intrat într-un anumit stres şi cerinţele lor financiare sunt deocamdată de nerezolvat, dar, în timp, uşor, uşor se mai lasă, mai lasă din ele şi echipele de la care sunt angajaţii şi jucătorii respectivi.

Ce au făcut echipele celelalte (n.r. din Superliga) mai puţin contează, dacă s-au întărit sau au slăbit. Lupta se va da în continuare, tot timpul au fost luptă.

Aici toată lumea îşi doreşte, este obiectivul intermediar, acela de a merge in play-off şi pe urmă fiecare, în funcţie de cum acumulează pentru play-off şi mai rezolvă in marcato-ul ăla de reparaţii, îşi propune obiective mai mari sau mici.

Probabil că o să fie... prevăd totuşi un campionat mai disputat, mult mai disputat decât a fost până acum, adica mai cu stres şi emoţii mai multe şi în special pentru zona de play-off”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare