You are here:

BREAKING | Dan Nistor şi-a găsit echipă! Semnează cu o formaţie de tradiţie din Superliga

BREAKING | Dan Nistor şi-a găsit echipă! Semnează cu o formaţie de tradiţie din Superliga

Fotbal intern

Comentarii

Dan Nistor (34 de ani) urmează să se despartă de Universitatea Craiova, după ce şi-a pierdut locul de titular în Bănie. Jucătorul cu şapte apariţii pentru echipa naţională s-ar fi înţeles cu o echipă de tradiţie din Superliga, urmând să semneze în zilele următoare.

Ajuns la 34 de ani, Dan Nistor urmează să o părăsească pe Universitatea Craiova, după două sezoane şi jumătate petrecute alături de trupa din Bănie, în care a câştigat o Cupă a României şi o Supercupă.

Cândva considerat unul dintre cei mai subapreciaţi jucători din Superliga, vârsta l-a prins din urmă pe fotbalistul cu şapte apariţii pentru echipa naţională.

În ultimele luni la Universitatea Craiova, acesta şi-a pierdut locul de titular în echipa olteană, astfel că a decis căm a venit momentul să facă pasul la o nouă echipă.

Iar, conform Antena Sport, fotalistul de 34 de ani ar fi ajuns deja la un acord cu noua sa formaţie, unde i se va alătura unui fost coechipier de la Craiova.

Dan Nistor s-ar fi înţeles cu FC Argeş, care l-a transferat şi pe Marius Constantin în această vară, şi ar urma să semneze în zilele următoare cu trupa piteşteană.

Dan Nistor şi-a găsit echipă! Semnează cu o formaţie de tradiţie din Superliga

Ajunsă în premieră în play-off în ultima stagiune, echipa pregătită de Andrei Prepeliţă a fost ”trecere de pietoni” împotriva elitei Ligii 1.

FC Argeş a câştigat doar un meci din 10, pierzându-le pe restul, şi s-a clasat în final pe ultimul loc din play-out, cu un golaveraj de -23.

În noul sezon, piteştenii vor din nou să se califice în play-off, dar să nu se facă de râs la fel ca ultima dată.

Aşadar, Andrei Prepeliţă a renunţat la mai mulţi dintre jucătorii pe care s-a bazat în ultimul an şi i-a înlocuit, majoritar, cu străini, mulţi dintre care îşi reprezintă ţările la nivel internaţional.

Nu mai puţin de 14 jucători au sosit până acum la Piteşti, Dan Nistor putând să devină cel de al 15-lea transfer rezolvat de Prepeliţă în această vară.

În perioada petrecută la Universitatea Craiova, Dan Nistor a însumat exact 100 de apariţii, în care a marcat 13 goluri şi a oferit 16 pase decisive.

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare