Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Argeş a anunţat trei noi transferuri! Un fost jucător de la FCSB şi un fost fotbalist de la CFR au semnat

OFICIAL | FC Argeş a anunţat trei noi transferuri! Un fost jucător de la FCSB şi un fost fotbalist de la CFR au semnat

FC Argeș

Comentarii

După ce a prins play-off-ul în premieră în sezonul trecut, FC Argeş şi-a propus să repete performanţă şi în viitoarea stagiune, dar de această dată să nu se mai facă de râs. Aşadar, lui Prepeliţă i s-a dat liber la transferuri, iar trupa piteşteană au anunţat, miercuri, trei noi veniri.

FC Argeş a reuşit să se califice surprinzător în play-off sezonul trecut, dar echipa pregătită de Andrei Prepeliţă a fost ”trecere de pietoni” împotriva elitei Ligii 1.

Piteştenii s-au făcut de râs în mai multe rânduri, astfel că Prepeliţă s-a decis să facă schimbări majore la nivelul lotului înaintea noii stagiuni.

Până acum, FC Argeş a renunţat la Joao Miguel, Georgian Honciu, Flavius Croitoru, Antun Palic, Diogo Viana, Denis Dumitraşcu, Deian Boldor, Jafar Arias, Cătălin Barbu şi Ahmed Said.

În locul lor, piteştenii i-au adus deocamdată pe Cătălin Straton, Dorian Bertrand, Julio Donisa, Andreias Calcan şi Marius Constantin şi a mai anunţat, miercuri, trei noi transferuri.

Mike Cestor, fostul fundaş de la CFR, Antonio Jakolis, fost jucător la CFR şi FCSB, şi Fabio Andre Freitas Vianna, fotbalist crescut de Benfica, au semnat cu FC Argeş, a confirmat clubul din Trivale.

FC Argeş a anunţat trei noi transferuri

Antonio Jakolis (fundaş dreapta/mijlocaş ofensiv croat, 30 de ani, cotă de piaţă 250.000 de euro) a semnat cu FC Argeş un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul.

În sezonul trecut, Jakolis a evoluat la Sibenik, ocupanta locului 8 din Croaţia. Mijlocaşul a bifat 20 de meciuri, marcând 1 gol. În România a mai jucat la CFR Cluj (9 goluri marcate în trei sezoane) şi la FCSB (1 gol în 27 de meciuri).

De-a lungul carierei, Jakolis a mai evoluat pentru Krivas Krivoi Rog, Hajduk Split, Mouscron, Zadar, Apollon Limassol şi Panetolikos.

Fabio Andre Freitas Vianna(fundaş stânga / mijlocaş stânga portughez, 23 de ani, cotă de piaţă 225.000 de euro) a semnat cu FC Argeş pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul.

Fotbalistul lusitan a evoluat în precedenta ediţie de campionat la Académica Coimbra, formaţie care activează în eşalonul secund din Portugalia. Fabio a făcut junioratul la Benfica Lisabona.

În ultimele două sezoane petrecute la Coimbra, Vianna a evoluat în 44 de meciuri şi a marcat 2 goluri”, se arată în comunicatul emis de FC Argeş.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare