Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă bombă pentru Dinamo? Florin Răducioiu, dornic să îl readucă la club pe fotbalistul cu 21 de apariţii pentru naţională: ”Poate o să îl conving” | EXCLUSIV

Variantă bombă pentru Dinamo? Florin Răducioiu, dornic să îl readucă la club pe fotbalistul cu 21 de apariţii pentru naţională: ”Poate o să îl conving” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu urmează să o părăsească pe Crotone după retrogradarea echipei în Serie C, a doua retrogradare consecutivă a italienilor şi este dorit de fost sa echipă, Dinamo. Totuşi, întrucât echipa va evolua în Liga 2 sezonul viitor, Florin Răducioiu nu ştie dacă îl va putea repatria pe fundaşul central.

După 74 de ani de existenţă, Dinamo şi-a ”asigurat” prima retrogradare din istorie, în urma celui mai dezastruos sezon avut de ”câini” vreodată.

Formaţia din Ştefan cel Mare face deja planuri pentru Liga 2, iar Florin Răducioiu, care a ales să rămână la club, a dezvăluit că are o listă lungă cu jucători ca posibile opţiuni pentru Dinamo.

Într-un interviu cu Orange Sport, team manager-ul ”câinilor” a afirmat că plănuieşte să adudcă foşti jucători înapoi în Ştefan cel Mare, pentru a pune umărul la revenirea echipei în Liga 1.

Întrebat dacă şi Ionuţ Nedelcearu se numără printre variantele sale, Răducioiu a spus că va încerca să îl convingă şi pe acesta să i se alăture lui Dinamo în Liga 2.

Totuşi, având în vedere salariul pe care îl va dori şi faptul că a evoluat în Serie B sezonul trecut, este greu de crezut că fotbalistul ar fi dispus nu doar să revină în România, ci şi să evolueze în eşalonul secund.

Variantă bombă pentru Dinamo?

Mi-aş dori foarte mult (n.r. să aducă foşti jucători de la Dinamo în Liga 2), ca să ajute, pentru că avem nevoie şi de experienţă.

Liga 2 este un campionat dificil, cu deplasări lungi, cu echipe care dau totul pe teren. Va fi un fotbal total diferit de cel din Liga 1.

Avem nevoie de oameni cu experienţă. nu este simplu, dar hai să încercăm să reconstruim ceea ce s-a distrus în aceşti ani.

(n.r. Nedelcearu a spus că nu se duce la FCSB, dar nu ştie dacă va veni la Dinamo, pare un exemplu) Pare un exemplu. Îmi plac oamenii cu caracter şi personalitate.

Evident că am avea nevoie de un jucător ca el. (n.r. poate îl sunaţi) Poate o să îl conving. Am şi eu o listă de jucători. Sunt mai multe propuneri.

Timpul este scurt. Urmează să lucram. Onoare lui. Băieţii sunt recunoscători clubului care i-a crescut. Le-a dat această şansa de a juca în Occident, de a avea contracte foarte bune.

Şi eu am avut această notorietate prin Dinamo şi evident că îi mulţumesc. De aia am şi venit, că pot ajuta echipa Dinamo la greu”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

Crescut de Dinamo, Nedelcearu a fost vândut la Ufa, în Rusia, în 2018, în schimbul sumei de 700.000 de euro, înainte de a face pasul la AEK Atena, iar apoi la Crotone.

Apărătorul central a reuşit să însumeze 21 de apariţii la echipa naţională, marcând două goluri.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare