Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ungaria a demolat Anglia în deplasare, în timp ce România s-a făcut de râs acasă cu Muntenegru! Maghiarii s-au impus cu 4-0

Ungaria a demolat Anglia în deplasare, în timp ce România s-a făcut de râs acasă cu Muntenegru! Maghiarii s-au impus cu 4-0
Comentarii

În timp ce România se făcea de râs în divizia B a Nations League, pierzând 0-3 cu Muntenegru, Ungaria făcea instrucţie, în deplasare, cu Anglia: maghiarii au reuşit să îi învingă pe britanici cu 3-0, pe Molineaux, stadionul lui Wolves.

Ungaria a demolat Anglia în deplasare, în timp ce România s-a făcut de râs acasă cu Muntenegru

România s-a făcut din nou de râs cu Muntenegru, de această dată mai rău decât în meciul tur, când ”tricolorii” au fost învinşi cu 2-0.

Pe stadionul Giuleşti, Iordănescu anunţa că echipa naţională îşi poate lua revanşa, dar era condusă cu 1-0 încă din prima repriză.

Mugosa a deschis scorul şi a mai marcat de două ori în repriza secundă, convingând fanii români să revină la scandările <<demisia!>> şi nu numai.

De cealaltă parte, rivaliii noştri, angrenaţi în divizia A a Nations League, nu B, ca noi, au demolat-o pe Anglia în deplasare.

Ungaria s-a impus cu 4-0 pe Molineaux şi ne-a demonstrat ce poate reuşi o naţională mai ”mică”.

Nu doar că maghiarii au trecut cu uşurinţă de Anglia în deplasare, ba chiar au câştigat şi meciul tur, însă ”doar” cu 1-0.

Este prima dată în istorie când Anglia pierde acasă la mai mult de două goluri.

O dublă a lui Sallai şi reuşite din partea lui Nagy şi Gazdag le-a adus maghiarilor una dintre cele mai faimoase victorii din istoria lor.

Afla mai multe despre: ungaria 

viewscnt
Articole similare