Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Anghel Iordănescu spune tot! Reacţia fostului selecţioner după ce Muntenegru a făcut 3-0 cu România. Mircea Lucescu, încremenit | FOTO

Gestul lui Anghel Iordănescu spune tot! Reacţia fostului selecţioner după ce Muntenegru a făcut 3-0 cu România. Mircea Lucescu, încremenit | FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Personalităţi ale fotbalului românesc au trăit de pe Stadionul Rapid-Giuleşti umilinţa trăită de România cu Muntenegru.

Anghel Iordănescu, uimit după ce Muntenegru a marcat al treilea gol cu România

  • Echipa naţională întâlneşte Muntenegru, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti, în etapa a patra a grupelor Ligii Naţiunilor. Cele două echipe s-au mai întâlnit în prima etapă, în Muntenegru, când gazdele s-au impus cu 2-0. În etapele a doua şi a treia, tricolorii au fost învinşi în deplasare de Bosnia, scor 1-0, şi au învins acasă Finlanda, scor 1-0.

Desfăşurarea partidei a patra din grupa de Liga Naţiunilor a fost surprinzătoare. Tricolorii au avut şansa revanşei cu Muntenegru, care a învins cu 2-0 în prima partidă, dar s-au făcut de râs. 

Adversarii au lovit pentru prima dată în minutul 42, prin Mugosa, care i-a luat faţa lui Chiricheş şi a marcat din corner. România ar fi putut egala înainte de pauză, dar Ştefănescu a ratat singur cu portarul advers. 

Tot Muntenegru a contat în atac, iar în minutul 56 a marcat al doilea gol, prin acelaşi Mugosa. Atacantul a profitat de marcajul slab făcut de tricolori şi a reluat din nou cu capul. 

Situaţia a devenit dramatică pe Stadionul Rapid-Giuleşti după o oră de joc. Mugosa a marcat şi cu piciorul şi a dus scorul la 3-0. 

A fost momentul de uimire pe arena din Bucureşti, iar foşti mari jucători şi antrenori ai naţionalei au fost surprinşi de camerele care au transmis partida, printre care şi Anghel Iordănescu. 

Fostul selecţioner şi tatăl actualului selecţioner al României şi-a pus mâna în cap. Lângă el, Mircea Lucescu a rămas încremenit de cele întâmplate pe gazonul arenei. 

Galerie foto cu reacţia lui Anghel Iordănescu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: anghel iordanescumircea lucescuromania muntenegru 

viewscnt
Articole similare