Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tot stadionul a cerut al doilea galben! Bancu, "victima" aceluiaşi adversar în decurs de câteva minute. Tricolorul a fost lovit cu cotul, apoi bruscat

Tot stadionul a cerut al doilea galben! Bancu, "victima" aceluiaşi adversar în decurs de câteva minute. Tricolorul a fost lovit cu cotul, apoi bruscatgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Prima repriză a meciului România - Muntenegru a fost marcată de mai multe intervenţii dure din ambele părţi.

Nicuşor Bancu, lovit în două rânduri în România - Muntenegru

  • Echipa naţională întâlneşte Muntenegru, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti, în etapa a patra a grupelor Ligii Naţiunilor. Cele două echipe s-au mai întâlnit în prima etapă, în Muntenegru, când gazdele s-au impus cu 2-0. În etapele a doua şi a treia, tricolorii au fost învinşi în deplasare de Bosnia, scor 1-0, şi au învins acasă Finlanda, scor 1-0.

Tricolorii şi-au dorit revanşa în faţa naţionalei care ne-a învins în primul meci din grupă, scor 2-0. Prima repriză a partidei de pe Stadionul Rapid-Giuleşti a fost tensionată.

Jucătorii ambelor echipe au avut intrări dure, iar Bancu a avut mai multe dueluri cu adversarul său direct de pe partea stângă a naţionalei României. 

În minutul 37, la un duel aerian, Jovovic i-a aplicat un cot în gură fotbalistului Universităţii Craiova, iar centralul i-a acordat cartonaşul galben. 

Bancu a petrecut câteva zeci de secunde pe gazon, iar duelul a fost repetat câteva momente mai târziu. 

În minutul 39, după ce Bancu a câştigat mingea, acelaşi Jovovic l-a bruscat pe fundaşul stânga al României. Tricolorul a căzut din nou, iar centralul a fost sub presiunea stadionului, care a cerut al doilea galben. 

Arbitrul nu i l-a acordat şi i-a avertizat pe Burcă şi un jucător al Muntenegrului. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nicusor bancuromania muntenegru 

viewscnt
Articole similare