Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Florin Răducioiu după ce Dinamo a retrogradat! Oficialul rupe tăcerea: "E evident ce vreau" | EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Florin Răducioiu după ce Dinamo a retrogradat! Oficialul rupe tăcerea: "E evident ce vreau" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Team managerul lui Dinamo Bucureşti, Florin Răducioiu, a vorbit despre viitorul său, după ce a ajuns în conducerea clubului în sezonul în care echipa a retrogradat în Liga 2.

Florin Răducioiu, despre viitorul său la Dinamo Bucureşti

Adus datorită experienţei sale şi pentru a rezolva situaţiile din cadrul lotului, Florin Răducioiu a trăit ca mai toţi dinamoviştii retrogradarea echipei. Oficialul a recunoscut că suferă din cauza momentului ruşinos în care a ajuns clubul. 

"Ne-am lins rănile. Sunt dezamăgit în continuare, dar viaţa merge înainte. Mai am lucruri de spus, dar nu e momentul acum. Aş dori, în viitorul foarte apropiat, să spun versiunea mea, cum s-au întâmplat lucrurile. Acum nu am informaţii (n.r. - despre stabilitatea echipei sau despre faliment)", a declarat Florin Răducioiu pentru Orange Sport.   

Cu un lot destrămat, conducătorii se văd nevoiţi să strângă rândurile pentru Liga 2, iar Florin Răducioiu şi-a făcut cunoscută intenţia în privinţa echipei din "Ştefan cel Mare". 

Răducioiu îşi doreşte să continue la Dinamo Bucureşti, dar totul se va decide în urma unei discuţii cu administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu. 

"În schimb, mâine mă întâlnesc cu Răzvan Zăvăleanu şi voi şti mai multe lucruri în ceea ce mă priveşte şi pe mine. Să conturez rolul meu acolo. 

La greu... E evident că aş vrea să continui, că am venit la greu, într-o situaţie complicată. N-a fost să fie, s-a terminat cu o retrogradare ruşinoasă, istorică. Nu vreau să plec la greu, dar înainte de a lua decizia, vreau să vorbesc cu Răzvan şi să definesc rolul meu. Dacă mai avem posibilitatea de a continua. 

Nu las echipa la greu, echipa trebuie alcătuită, formată, sunt multe lucruri de stabilit şi de făcut în scurt timp. Repet, intenţia mea e de a rămâne", a mai spus dinamovistul. 

Deşi a părut optimist la fiecare interacţiune cu reporterii de-a lungul play-out-ului, Florin Răducioiu a arătat o altă "faţă" la finalul returului barajului cu U Cluj. Vizibil afectat, Florin Răducioiu n-a răspuns întrebărilor venite dinspre reporteri, chiar la ieşirea de la stadionul din "Ştefan cel Mare". 

Afla mai multe despre: florin raducioiuflorin raducioiu dinamo 

viewscnt
Articole similare