Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru şi-a anunţat jucătorii cum va arăta Universitatea Craiova cu Balint! O voce importantă a vestiarului: "Nu ştiu dacă să dai milităria jos din pod este soluţia perfectă"

Rotaru şi-a anunţat jucătorii cum va arăta Universitatea Craiova cu Balint! O voce importantă a vestiarului: "Nu ştiu dacă să dai milităria jos din pod este soluţia perfectă"
Comentarii

Laszlo Balint e noul antrenor al Universităţii Craiova, iar vestiarul a reacţionat. De altfel, finanţatorul Mihai Rotaru a descris ce va face principalul pe "Ion Oblemenco".

Cum a reacţionat vestiarul Universităţii Craiova la numirea lui Laszlo Balint

  • "E cunoscut ca un tip foarte bine organizat, meticulos, atent la detalii, pot face diferenţa. Echipele lui au avut acea gresivitate pe care noi ne-o dorim la Craiova. Suntem ultimii la acţiuni de pressing, la mingi recuperate. Craiova are jucători de valoare şi putem face lucruri mult mai bune. Organizarea a tot ce înseamnă în jurul echipei, e un tip care vrea ca lucrurile să fie aşezate, fiecare să ştie ce are de făcut. Sunt puţini care sunt aşa atenţi la detalii în România", a declarat Mihai Rotaru pentru Orange Sport. 

Primele impresii din vestiar despre schimbarea de antrenor au fost făcute cunoscute la reunirea echipei, marţi. 

Bogdan Vătăjelu consideră că un regim spartan ar fi greu de suportat, dar se va supune. "Ne-am obişnuit să începem altă treabă cu antrenori noi în general. Pe domnul Balint l-am simţit foarte deschis, aşteptăm să îl cunoaştem mai bine. Avem timp să ne cunoaştem în cantonament, că e unul destul de lung. 

Nu am făcut armata, nu ştiu dacă să dai milităria jos din pod este soluţia perfectă. Probabil că aşa o să fie, vom vedea. Craiova îşi propune mereu să ia titlul, suporterii îşi doresc titlul, noi ne dorim titlul şi ăsta e obiectivul", a declarat fundaşul stânga. 

Paul Papp a comentat şi el schimbarea de antrenor şi îl îndeamnă pe Balint să facă tot ce e posibil pentru ca Universitatea Craiova să-şi atingă scopul. 

"Primul contact a fost bun, cerinţele sunt mari, noi sperăm să ne îndeplinim obiectivele cu dânsul. Ce a fost nu mai contează şi sper să facem treabă împreună. Nu a fost o surpriză, cred că şi domnul Balint a avut rezultate destul de bune, dacă ne uităm în trecut. A luat-o de jos, a ajuns unde a ajuns pe merit, un antrenor tânăr şi sperăm să ne ajutăm reciproc şi să facem treabă bună.

Nu cred că sunt cerinţele mari din partea dansului. Şi eu, dacă mă fac antrenor, o să cer maximum de la jucători", a declarat apărătorul central. 

 

Afla mai multe despre: mihai rotarubogdan vatajelupaul papplaszlo balint 

viewscnt
Articole similare