Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica explică de ce FCSB se fereşte de atacantul pe care CFR Cluj vrea să-l transfere! "Trebuie să-i facem bărbaţi" | EXCLUSIV

MM Stoica explică de ce FCSB se fereşte de atacantul pe care CFR Cluj vrea să-l transfere! "Trebuie să-i facem bărbaţi" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat de ce clubul finanţat de Gigi Becali nu se implică în cursa pentru atacantul pe care CFR Cluj vrea să-l transfere.

Mihai Stoica, despre transferul pe care vrea să-l facă CFR Cluj: "Dacă ai patru pe post, îl aduci şi pe al cincilea"

Cu stiluri şi strategii diferite, CFR Cluj şi FCSB au încheiat încă o luptă pentru titlul Ligii 1, tot cu ardelenii campioni. Cele două se pregătesc pentru transferuri. Dacă FCSB caută fundaşi centrali, CFR Cluj se întăreşte în toate compartimentele, inclusiv în atac, unde concurenţa e acerbă. 

Din informaţiile Orange Sport, la insistenţele antrenorului, CFR Cluj a făcut o ofertă de 500 de mii de euro pentru transferul lui Jefte Betancor.

Chiar dacă-l apreciază pe atacantul Farului Constanţa, Mihai Stoica a explicat de ce fotbalistul lui Gică Hagi nu reprezintă o soluţie pentru echipa antrenată de Toni Petrea. 

"Nu, nu am tatonat terenul în zona asta. La CFR au fost trei jucători de număr nou, Debeljuh, Dugandzic, Buş. Dintre cei trei a jucat doar Debeljuh, toţi trei de acelaşi profil, puternici, cu spatele la poartă. Jefte e de profil diferit, nu l-am văzut mult jucând cu spatele la poartă. Nici Birligea n-a jucat, a jucat în stânga, în locul lui Petrila.

Poate Petrescu vrea să schimbe puţin, să joace mai combinativ. La Hagi se joacă un fotbal diferit, dar diferit şi de ce se joacă la CFR. Dacă nu ai decât patru pe un post, îl aduci şi pe al cincilea (n.r. - râde). 

Îl aduci pe Jefte, un Jefte, iar Tănase trece inter, Olaru inter dreapta. Coman extremă stângă. Da, toată lumea trebuie să joace. Când ai dat 3 milioane pe un jucător... Şi Octavian? E inter, trebuie să joace inter. La noi e clar că trebuie să joace, din toate raţiunile, Tănase, Coman, Olaru, Octavian Popescu, trebuie să joace. Cordea mai e în dreapta sau Vali Gheorghe, iar în dreapta Jefte nu poate juca acolo. 

Îl avem şi pe Ianis Stoica, iar el trebuie să capete minute mai multe, trebuie să-i facem bărbaţi", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicajefte betancortransfer cfr clujtransfer fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare