Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin poate pleca din Serie A! ”Avem contacte avansate cu un club din Premier League!” Fundaşul român, dorit şi în Bundesliga

Radu Drăguşin poate pleca din Serie A! ”Avem contacte avansate cu un club din Premier League!” Fundaşul român, dorit şi în Bundesliga

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin mai are contract cu Juventus până în 2025, dar fundaşul român ar putea ajunge în Premier League.

Fundaşul evaluat la 10 milioane de euro a fost împrumutat în a doua parte a sezonului încheiat la Salernita, iar acum ar fi pe punctul de a pleca din Serie A, după cum a dezvăluit impresarul lui, Florin Manea. 

Manea a spus că se află în negocieri avansate cu un club din Premier League, dar nu a dezvăluit numele echipei. De asemenea, de internaţionalul român ar fi interesate şi echipe din Bundesliga. Cel mai probabil, Drăguşin va fi din nou împrumutat, deoarece la Juventus ar fi destul de dificil să joace. 

”Avem contacte avansate cu un club din Premier League!”

”Avem contacte avansate cu un club din Premier League pentru Radu. Nu e însă vorba despre Nottingham Forest. Dacă va exista însă interes şi din această direcţie, vom analiza fiecare variantă. În plus, sunt în derulare nişte discuţii şi din Bundesliga. Zilele următoare vom vedea ce soluţie alegem”, a declarat Florin Manea, potrivit playsport.ro. 

Radu Drgăşin a fost debutat la Juventus de Andrea Pirlo, într-un meci din grupele Champions League contra echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. Fundaşul nu a putut să se impună în faţa starurilor de la torinezi şi a decis să fie împrumutat la alte echipe unde ar putea juca. 

Afla mai multe despre: juventus-premier league-drăguşin 

viewscnt
Articole similare