Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce-l aşteaptă pe Nicuşor Bancu odată revenit la Universitatea Craiova de la naţională: "Să treacă pe la casierie. Nu e mare, e foarte mare amenda" | EXCLUSIV

Ce-l aşteaptă pe Nicuşor Bancu odată revenit la Universitatea Craiova de la naţională: "Să treacă pe la casierie. Nu e mare, e foarte mare amenda" | EXCLUSIV
Comentarii

Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a comentat prestaţia lui Nicuşor Bancu din meciul România - Finlanda 1-0 şi nu a uitat de episodul neplăcut în care a fost implicat fundaşul. Afaceristul şi-a tachinat fotbalistul, apoi l-a lăudat.

 Mihai Rotaru, după golul marcat de Nicuşor Bancu în naţionala României

Tricolorii au reuşit prima victorie din Liga Naţiunilor în al treilea meci din grupă, cu Finlanda, scor 1-0, datorită reuşitei lui Nicuşor Bancu. Apărătorul Craiovei a reluat cu capul în plasă din centrarea lui George Puşcaş şi păstrează vie dorinţa lui Mihai Stoichiţă, ca naţionala să termine prima în grupă. 

Mihai Rotaru a oferit o reacţie în privinţa reuşitei lui Bancu. De asemenea, finanţatorul Universităţii Craiova nu i-a venit să creadă atunci când Edi Iordănescu l-a lăsat în afara lotului pe Andrei Ivan.

Afaceristul i-a reamintit lui Bancu despre episodul oribil în care şi-a lovit un adversar în două rânduri, pe finalul sezonului, dar l-a lăudat pentru prestaţia din meciul cu nordicii. 

"Să treacă pe la casierie că nu i-am luat amenda după meciul ăla. Nu e mare, e foarte mare amenda. 

Sunt fericit pentru golul de la naţională, l-am felicitat şi mă bucur pentru el. L-am luat din Liga 2 şi cu clubul s-a dus la naţionala României. Bancu a muncit enorm, e cel mai bun fundaş stânga român. Ok, că nu e fundaş stânga pur, dar e cel mai bun", a declarat Mihai Rotaru pentru Orange Sport. 

Suspendare drastică pentru Nicuşor Bancu

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis, în urmă cu o lună, ca fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, eliminat la meciul cu Sepsi, din semifinalele Cupei României, să fie suspendat şase jocuri şi penalizat cu 11.300 de lei.

În semifinala cu Sepsi, Bancu l-a lovit cu capul pe un adversar, apoi a trimis mingea spre el. 

Afla mai multe despre: nicusor bancuromaniamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare