Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keşeru, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB: ”Aceste culori vor rămâne în inima mea”. Săgeţi pentru Becali? ”Suporterii au fost întotdeauna alături de mine”

Keşeru, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB: ”Aceste culori vor rămâne în inima mea”. Săgeţi pentru Becali? ”Suporterii au fost întotdeauna alături de mine”

FCSB

Comentarii

Revenit la FCSB în vara trecută, Claudiu Keşeru a părăsit echipa bucureşteană după doar un sezon, după ce a intrat în dizgraţia patronului. Atacantul a semnat oficial cu UTA Arad, iar, miercuri, prin intermediul reţelelor de socializare, şi-a luat rămas bun de la fanii roş-albaştri.

Claudiu Keşeru a fost readus de Gigi Becali la FCSB pentru a îi aduce titlul, dar atacantul a jucat pentru roş-albaştri doar în prima parte a sezonului.

După un început fulminant, marcând trei goluri în primele trei meciuri ale sale, Keşeru a traversat o perioadă mai nefastă, iar patronul echipei s-a decis că nu mai are ce face cu acesta.

Aşadar, atacantul a fost tras pe linie moartă, dara refuzat să plece de la club în iarnă, întrucât nu putea evolua pentru o nouă echipă, deoare jucase şi pentru Ludogorets, şi pentru FCSB în actuala stagiune.

Totuşi, odată cu încheierea sezonului, atacantul a scăpat de coşmarul de la Bucureşti şi a semnat cu UTA Arad. Miercuri, Claudiu Keşeru şi-a luat rămas bun de la fani, prin intermediul unui mesaj pe reţelele de socializare.

Acesta le mulţumea suporterilor şi persoanelor de la club pentru susţinere, lansând câteva săgeţi subtile către Becali pentru criticile constante primite.

Claudiu Keşeru, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB

"A venit momentul să-mi iau rămas-bun de la suflarea roş-albastră şi vreau să le mulţumesc în primul rând suporterilor care au fost întotdeauna alături de mine.

Ceea ce simt când îmi aud numele strigat de o întreagă peluză, nu poate fi descris în cuvinte. 

Este o senzaţie pe care o iubesc şi pe care am trăit-o de fiecare dată cu piele de găină, sunt momente când te simţi împlinit ca fotbalist şi ştii că faci ceea ce trebuie văzând reacţiile oamenilor din tribună.

Vreau sa le mulţumesc tuturor jucătorilor, staff-ului tehnic, medical şi tuturor angajaţilor clubului care m-au tratat cu respect în permanenţă. 

Aceste două culori vor rămâne mereu în sufletul meu, dar acum pentru mine urmează o nouă etapă şi nu-mi rămâne decât să le urez succes în continuare foştilor mei colegi şi celor din cadrul clubului", a transmis Keşeru, pe Instagram.

Afla mai multe despre: claudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare