Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CSA Steaua a anunţat trei noi transferuri! Fotbalistul Universităţii Craiova şi doi alţi jucători au semnat

OFICIAL | CSA Steaua a anunţat trei noi transferuri! Fotbalistul Universităţii Craiova şi doi alţi jucători au semnat

Steaua

Comentarii

CSA Steaua îşi face planurile pentru promovarea în Liga 1, chiar dacă nu a obţinut încă dreptul de a evolua în primul eşalon. Miercuri, ”militarii” au anunţat trei noi transferuri, printre care şi venirea lui Atanas Trică, fiul lui Eugen Trică şi nepotul lui Ilie Balaci.

După ce s-a clasat pe locul al patrulea în ultimul sezon, dar a ratat barajul întrucât nu are drept de promovare, CSA Steaua îşi propune din nou clasarea pe un loc care poate duce în primul eşalon.

”Militarii” plănuiesc să îndeplinească criteriile necesare pentru obţinerea promovării până la finalul sezonului, adică privatizarea clubului.

Aşadar, Daniel Opriţa s-a apucat să definitiveze lotul pentru viitoarea stagiunii şi a renunţat deja la opt jucători din lot, înainte de a aduce alţi trei.

Costinel Gugu şi Cristian Balgiu au fost transferaţi de la U Cluj, în timp ce Atanas Trică a fost împrumutat de la Universitatea Craiova.

CSA Steaua a anunţat trei noi transferuri

Costinel Gugu, Cristian Balgiu şi Atanas Trică vor îmbrăca tricoul Stelei în sezonul 2022-2023.

În vârstă de 29 de ani, Costinel Gugu evoluează pe postul de fundaş central. Este un fost internaţional de junior şi tineret al României, care a debutat în prima ligă pentru Universitatea Craiova la vârsta de 18 ani.

A mai jucat pentru FCM Târgu Mureş, Turnu Severin, Metalul Reşiţa, Le Havre, CS Mioveni, FC Argeş şi FC U Craiova 1948.  În sezonul trecut, a bifat 20 de partide pentru Universitatea Cluj în toate competiţiile.

În vârstă de 27 de ani, Cristian Balgiu este un mijlocaş central, care a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, CS Afumaţi, ASA Tg Mureş, Juventus Bucureşti, Academica Clinceni, Turris Turnu Măgurele şi Gloria Buzău. În sezonul trecut, a jucat în 23 de meciuri pentru Universitatea Cluj.

În vârstă de 17 ani, Atanas Trică este un atacant masiv şi va fi împrumutat pentru un sezon de la CS Universitatea Craiova.

Fiul lui Eugen Trică şi nepotul lui Ilie Balaci a adunat trei apariţii în sezonul trecut pentru prima echipă a Universităţii Craiova şi a reuşit să marcheze un gol contra celor de la Dinamo”, se arată în mesajul postat de CSA Steaua.

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare