Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul ”distrus” de Becali semnează cu o echipă de tradiţie din Superliga! Îi va face competiţie unul alt fost jucător de la FCSB

Fotbalistul ”distrus” de Becali semnează cu o echipă de tradiţie din Superliga! Îi va face competiţie unul alt fost jucător de la FCSBgalerie foto

Transferuri

Comentarii

Noul sezon din Superliga se anunţă ca cel mai competitiv din ultimii ani, graţie noilor investiţii de la Rapid şi Argeş, pretenţiilor de la FCSB, CFR şi U Craiova şi revenirilor mai multor echipe de tradiţie pe prima scenă a fotbalului românesc.

Noul sezon din Superliga se anunţă cel mai interesant din ultimii ani, graţie prezenţei a mai multor echipe cu pretenţii în campionat.

Universitatea Craiova, CFR Cluj şi FCSB îşi propune să câştige titlul, Sepsi şi Rapid visează să ajungă pe podium, în timp ce FC U Craiova, FC Argeş, Botoşani şi Farul vor să ajungă în play-off.

Mai mult proiecte ambiţioase au fost demarate în Liga 1, cu cel al Rapidului în prim-plan, datorită renumelui echipei giuleştene.

Însă, la Arad se plănuieşte de asemenea dezvoltarea unei echipe care poate deveni o forţă în Superliga, cu noi investitori aproape de a prelua clubul.

Aceştia urmează să investească o sumă importantă la echipă, pentru a complementa munca titanică făcută deja de vechea conducere.

UTA are deja un lot puternic, un antrenor bine văzut şi un stadion modern, care este umplut de fanii arădeni cu fiecare ocazie.

Jucătorul ”distrus” de Gigi Becali, dorit de o echipă de tradiţie din Superliga

Pentru a putea duce acest ambiţios proiect la cale, Ilie Poenaru a primit un buget semnificativ şi, după ce şi-a făcut deja ”poftele” pe piaţa transferurilor, mai plănuieşte o lovitură.

Conform Fanatik, fostul antrenor de la Clinceni nu este satisfăcut doar cu venirea lui Claudiu Keşeru (36 de ani) şi plănuieşte să mai aducă un jucător ”distrus” de Gigi Becali la club, în forma lui Sergiu Buş (29 de ani).

Atacantul care a petrecut doar jumătate de sezon la FCSB se află în prezent la CFR Cluj, echipă pentru care a evoluat doar 66 de minute, cumulate în patru meciuri, după semnare.

Fiind crescut în academia campioanei, acesta a fost adus în Gruia doar pentru a îndeplini condiţiile de înregistrare ale echipei pentru Liga 1.

Decis să plece în căutarea mai multor minute, Buş ar fi foarte interesat de transferul la UTA, iar Ilie Poenaru ar insista pentru ca acesta să fie adus la Arad.

Odată cu venirea atacantului de la CFR, UTA ar fi mai mult decât ”blindată” în atac: pe lângă Keşeru, şi Virigiliu Postolachi (22 de ani), fostul junior de la PSG, a fost adus la club, în timp ce şi David Miculescu (21 de ani) poate evolua în atac.

Afla mai multe despre: sergiu buş 

viewscnt
Articole similare