Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul pleacă, altul vine! Cagliari renunţă la Marin, dar alt român ajunge la club

Unul pleacă, altul vine! Cagliari renunţă la Marin, dar alt român ajunge la clubgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin (26 de ani) urmează să o părăseacă pe Cagliari după doi ani la club, odată cu retrogradarea echipei din Serie A. Mijlocaşul român este foarte aproape de a semna cu Empoli, în timp ce un fost conaţional este aproape de a face pasul în Sardinia.

După cucerirea titlului alături de faimoasa echipă de tineri a lui Gică Hagi, Răzvan Marin a părăsit-o pe Viitorul şi a semnat cu Standard Liege, în schimbul sumei de aproape cinci milioane de euro.

Fiul fostului internaţional Petre Marin era văzut ca una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, mai ales după ce acesta a confirmat în Belgia şi a făcut pasul la Ajax.

Transferat de o echipă faimoasă pentru ”lejeritatea” cu care produce talente pe bandă rulantă, Amsterdam părea locul potrivit pentru ca Marin să se dezvolte într-un star de talie mondială.

Însă, din păcate pentru român, acesta nu l-a convins pe Erik Ten Hag, noul antrenor al lui Manchester United, că are talentul necesar pentru a face faţă pe Johan Crujff Arena.

Aşadar, acesta a fost trimis la Cagliari, iniţial sub formă de împrumut, fiind apoi cumpărat definitiv de formaţia din Sardinia, care fusese convinsă de calitatea sa.

Unul pleacă, altul vine

Totuşi, în doar al doilea sezon al său la club, echipa italiană a retrogradat dramatic, iar Răzvan Marin are să schimbe din nou echipa, urmând să semneze cu Empoli.

Însă, Cagliari nu va rămâne fără un român la club: presa din Italia a anunţat că George Puşcaş este principala ”ţintă” ofensivă a echipei din Serie B.

Conform jurnaliştilor din Cizmă, Cagliari se pregăteşte pentru plecările lui Joao Pedro şi Keita Balde, fotbalişti prea bine cotaţi pentru al doilea eşalon italiani.

Gianluca Lapadula era văzut drept înlocuitorul perrfect pentru cei doi jucători de atac, dar cererile salariale ale acestuia l-au făcut pe Puşcaş să fie ”prioritatea” italienilor.

Cagliari este în continuare în căutarea a întăriri ofensiv pentru noul sezon, având în vedere plecările iminente ale lui Keita Balde şi Joao Pedro.

Obiectivul principal era aducerea lui Gianluca Lapadula, dar acesta pare să se îndepărteze de club din pricina cerinţelor salariale de 1,8 milioane de euro, considerate excesive de Cagliari.

Aşadar, prioritatea pentru departamentul ofensiv este acum George Puşcaş, care a marcat 12 goluri în ultimul sezon”, au notat jurnaliştii de la Cagliarinews24.

 

 

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare