Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin şi-a ales următoarea destinaţie din Serie A! Cât primeşte Cagliari în schimbul românului

Răzvan Marin şi-a ales următoarea destinaţie din Serie A! Cât primeşte Cagliari în schimbul românului

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a retrogradat la finalul sezonului de abia încheiat, alături de Cagliari, după ce echipa sa a fost întrecută de Salernitana şi ”condamnată” să joace în Serie B sezonul viitor.

Răzvan Marin şi-a ales următoarea destinaţie din Serie A! Cât primeşte Cagliari în schimbul românului

După mai mulţi ani în care a reuşit să se salveze in-extremis de la retrogradare, Cagliari nu a putut repeta figura şi în acest sezon şi va juca în Serie B stagiunea viitoare.

Formaţia pentru care evoluează Răzvan Marin părea în siguranţă după 30 de etape, cu un mic avantaj faţă de urmăritoare, dar revenirea incredibilă a Salernitanei a ”condamnat-o” pe Cagliari la retrogradare.

După ce fusese pe ultimul loc tot sezonul, formaţia din Salerno a reuşit să lege o serie de victorii consecutive, care în final a decis soarta lui Răzvan Marin şi echipei sale. După ce a parcurs drumul Viitorul - Standard Liege - Ajax - Cagliari, ajungerea în Serie B ar fi un pas nedorit înapoi pentru internaţionalul român.

Italienii de la Corriere dello Sport anunţă planuri mari pentru mijlocaşul român, Presa din Italia anunţă faptul că echipa din Sardinia şi Empoli s-au înţeles pentru împrumutul jucătorului român.

Potrivit site-ului italian, Răzvan Marin va semna cu Empoli, ocupanta locului 15 din sezonul trecut de Serie A. Cele două echipe s-au înţeles pentru un împrumut de un sezon, de asemenea, cu o opţiune de cumpărare a formaţiei din Serie A de 8 milioane de euro.

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin, fiind cel mai valoros fotbalist român din prezent, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Marin regretă retrogradarea echipei în Serie B

„21-22 a ajuns la final. Un sezon în care dezamăgirea şi durerea au predominat. Aş dori să-mi cer scuze tuturor fanilor şi oamenilor de la club pentru acest sezon, nu aţi meritat asta şi aţi fost alături de noi 100% în fiecare meci, şi doare. Aş vrea să mă uit în viitor şi sunt convins că tot răul va fi spre bine şi clubul va reveni curând acolo unde îi este locul: Serie A”, a postat Răzvan Marin.

Afla mai multe despre: razvan marincagliariempoli 

viewscnt
Articole similare