Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Manchester United, acord pentru primul transfer în "era" Ten Hag. Nu e Frenkie de Jong

Surpriză! Manchester United, acord pentru primul transfer în "era" Ten Hag. Nu e Frenkie de Jong

Manchester United

Comentarii

Manchester United e pe cale să facă primul transfer în "era" Erik ten Hag, noul antrenor de pe Old Trafford. Şefii "Diavolilor roşii" au negociat pentru una dintre ţintele lui Ten Hag şi cluburile sunt aproape să bată palma.

Una dintre ţintele lui Erik ten Hag de pe piaţa transferurilor e aproape să semneze cu Manchester United. Engelzii au bătut palma cu Feyenoord pentru transferul lui Tyrell Malacia (22 de ani), un fundaş stânga de mare perspectivă în Ţările de Jos.

Surpriză! Manchester United, acord pentru primul transfer în "era" Ten Hag. Nu e Frenkie de Jong

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat, marţi, că Manchester United a făcut o ofertă acceptată de Feyenoord pentru Tyrell Malacia. Şefii de pe Old Trafford au oferit 15 milioane de euro şi alte bonusuri pentru ca fundaşul stânga să semneze cu United. Malacia era una dintre ţintele lui Erik ten Hag, noul anternor al "Diavolilor roşii".

Se pare că Feyenoord a acceptat suma de transfer, iar dacă Manchester United va reuşi să-l convingă pe fundaş semneze, atunci transferul său pe Old Trafford se va perfecta. Erik ten Hag îl cunoaşte foarte bine pe Tyrell Malacia după ce a lucrat la Ajax, cu care a făcut performanţă în Eredivisie şi în Europa.

Tyrell Malacia, deturnat din drumul către Olympique Lyon

Fundaşul stânga batav era în drum spre Olympique Lyon, în Franţa, când Manchester United a aflat despre transfer şi a intervenit. Astfel, Tyrell Malacia a fost detrunat din drumul către Lyon, după ce trupa de pe Old Trafford a făcut o ofertă financiară mai bună către Feyenoord. OL oferea 12 milioane de euro sumă fixă, plus alte 3 sub formă de bonusuri, şi aştepta să se înţeleagă cu fotbalistul.

Tyrell Malacia a jucat 50 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la Feyenoord, timp în care a marcat o dată şi a livrat cinci pase de gol.

Afla mai multe despre: manchester unitedtransfer tyrell malaciaerik ten hag 

viewscnt
Articole similare