Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA l-a adus pe Virgiliu Postolachi, fostul coleg al lui Mbappe la PSG! Atacantul a impresionat în amicalul echipei lui Ilie Poenaru: "El şi-a dorit să vină" | VIDEO

UTA l-a adus pe Virgiliu Postolachi, fostul coleg al lui Mbappe la PSG! Atacantul a impresionat în amicalul echipei lui Ilie Poenaru: "El şi-a dorit să vină" | VIDEO

UTA

Comentarii

Contractul moldoveanului Virgiliu Postolachi (22 de ani) cu Mouscron se apropie de final, iar vârful trecut şi pe la PSG va fi transferat de UTA Arad.

Virgiliu Postolachi a ajuns la UTA

În urmă cu trei ani, fotbalistul era legitimat la PSG şi se străduia pentru a-şi face loc printre vedetele din capitala Franţei. Postolachi a şi marcat pentru parizieni, dar, din acel moment, cariera jucătorului care măsoară 1.88 m înălţime a luat-o în jos. El a fost împrumutat la Lille, Mouscron şi Vendsyssel FF, dar reuşitele sale au fost rare.

Înaintea noului sezon din Liga 1, Postolachi a ajuns la UTA. El a jucat în primul amical al echipei, în Slovenia, şi a impresionat. 

El a oferit centrarea prin care echipa din Arad a egalat, 1-1, apoi a mai marcat de două ori, din penalty, şi printr-o execuţie superbă cu călcâiul, de la 12 metri. Meciul cu Maritsa Plovdiv s-a terminat 5-1 în favoarea arădenilor. 

„Avem nevoie de doi atacanţi cu profil diferit faţă de Claudiu, dintre care unul puternic, un pivot, număr 9 care să împingă, să stea foarte avansat şi să ceară în profunzime. Postolachi ne-a şi fost propus, l-am analizat şi momentan este aici cu noi. Nu este vorba de probe, se lucrează la contract, se lucrează la transferul lui. 

El şi-a dorit să vină mai repede. Aşteptăm să vedem, sunt chestii contractuale, financiare, acum e vorba de agentul lui, de toţi cei care sunt implicaţi în acest transfer. Din câte ştiu, agentul lui este Traian Gherghişan. S-a pregătit o perioadă destul de bună alături de jucătorii din prima echipă a lui PSG şi Lille, are o şcoală foarte bună”, a spus Ilie Poenaru, conform Sportarad.ro.

De ce Postolachi n-a mai ajuns în naţionala României

Ion "Gheorghiţă" Geolgău, oficial al Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit în ce stadiu s-a ajuns în cazul naturalizării lui Virgiliu Postolachi. În jurul fotbalistului a apărut o controversă între FRF şi Federaţia Moldovenească de Fotbal, iar până la urma atacantul a prins prezenţe în naţionala de peste Prut. 

"La momentul respectiv am purtat discuţii cu tatăl băiatului (n.r. - Oleg Postolachi), el ne-a pus nişte date despre bunici la dispoziţie, care nu erau tocmai conforme cu realitatea", a declarat Geolgău. 

Afla mai multe despre: utavirgiliu postolachi 

viewscnt
Articole similare