Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo Deaconu dezvăluie tot! Cu ce formaţie din China a semnat şi ce oferte a refuzat pentru a ajunge acolo: ”Aşa am decis”

Ronaldo Deaconu dezvăluie tot! Cu ce formaţie din China a semnat şi ce oferte a refuzat pentru a ajunge acolo: ”Aşa am decis”

Fotbal intern

Comentarii

Ronaldo Deaconu a acceptat o ofertă din China după despărţirea de Gaz Metan Mediaş.

Încă din sezonul trecut a fost evident că Ronaldo Deaconu este peste nivelul coechipierilor săi de la Mediaş.

Fostul decar al lui Gaz Metan era de departe omul cu cele mai mult contribuţii decisive, goluri şi assist-uri, din toată formaţia medieşeană.

În actualul sezon al Ligii 1, ”Ronaldo de România” avea cele mai multe pase decisive din campionat, şapte, însă a ales să părăsească România în urma situaţiei în care a ajuns Gaz Metan.

Cu restanţe salariale semnficative şi niciun semn că situaţia s-ar putea îmbunătăţi, Deaconu a cerut să fie lăsat liber de club.

După ce a reuşit să plece de la Mediaş, fotbalistul a dezvăluit că a semnat în China, cu Shaanxi Chang’an Athletic, din al doilea eşalon.

În urma mutării sale, Ronaldo Deaconu a dezvăluit ce l-a convins să aleagă echipe şi ce oferte a refuzat pentru a merge în China.

Ronaldo Deaconu dezvăluie tot

Pe mine m-a atras foarte mult interesul arătat de cei de acolo. M-a atras foarte mult proiectul. Au adus un antrenor cu experienţă foarte mare în prima ligă.

Au fost şi alte oferte. Aşa am decis eu. Au fost din Europa, din Arabia Saudită, din România. Am avut chiar din prima ligă din China, o ofertă cu 50 la sută mai mare.

Şi banii au contat, dar în mare parte proiectul şi cultura fotbalistică, oraşul. Am refuzat oferta, pentru că îmi dădusem cuvântul.

Am vorbit şi cu Nicolae Stanciu. Mă bucur că va mai fi un român. Le-am zis că vreau să învăţ limba, pe cât de mult se poate. Sunt iubitor de mâncare chinezească.

Mai urmează câteva săptămâni pentru obţinerea vizei. În aprilie începe campionatul, din ce am înţeles. Am reuşit să schimbăm câteva discuţii pe net.

Antrenorul e chinez, m-a primit foarte bine. Este un proiect foarte frumos, am mare încredere că pot face lucruri bune acolo”, a dezvăluit Ronaldo Deaconu, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare