Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauricio Pochettino, mândru după victoria cu Real: ”Am controlat meciul 90 de minute, le-am acordat foarte puţine şanse”

Mauricio Pochettino, mândru după victoria cu Real: ”Am controlat meciul 90 de minute, le-am acordat foarte puţine şanse”
Comentarii

PSG a reuşit să se impună în turul din optimile Ligii Campionilor, scor 1-0, împotriva lui Real Madrid.

Antrenorul echipei PSG, Mauricio Pochettino, şi-a lăudat jucătorii după succesul înregistrat, maţi, în meciul cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Mauricio Pochettino, mândru după victoria cu Real

"Sunt foarte fericit. Performanţa echipei a fost foarte bună. Am fost în general mai buni decât Realul, am meritat victoria.

Mai rămâne un joc, dar este important că am făcut acest prim pas. A fost un meci foarte bun. Le-am tăiat circuitele de pasare, cu pressing asupra mijlocaşilor lor.

Am încercat din greu să-i oprim şi să recuperăm mingea cât mai sus posibil, controlând bine meciul timp de 90 de minute.

 Le-am acordat foarte puţine şanse. Jucătorii merită victoria, au un talent incredibil. Va trebui să rămânem concentraţi înainte de retur", a declarat Pochettino, potrivit lequipe.fr.

PSG a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Real Madrid, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Messi, care a avut o evoluţie ştearsă, a ratat un penalty. Mbappe a marcat în final, după o acţiune personală, în minutul 90+4.

În minutul 61, Carvajal l-a faultat pe Mbappe în careu. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Messi, dar Courtois a respins în corner.

Partida retur va avea loc la 3 martie.

Afla mai multe despre: mauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare