Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prestaţiile modeste ale lui Messi din acest sezon, analizate de Nicolae Dică şi MM Stoica: ”Ne arată asta” | EXCLUSIV

Prestaţiile modeste ale lui Messi din acest sezon, analizate de Nicolae Dică şi MM Stoica: ”Ne arată asta” | EXCLUSIV

PSG

Comentarii

Nicolae Dică şi MM Stoica au analizat prestaţiile modeste ale lui Lionel Messi, din urma transferului la PSG.

În vara lui 2021, un dintre cele mai surprinzătoare transferuri din istoria fotbalului a avut loc.

Lionel Messi, jucător al Barcei încă de când avea 13 ani, căpitanul şi talismanul echipei, a fost nevoit să plece de pe Camp Nou.

Ani în care clubul a avut parte de o administrare financiară dezastruoasă au dus în punctul în care Messi nu mai putea fi înregistrat pe lista de joc, din pricina contractului său imens.

Aşadar, argentinianul a fost nevoit să plece şi a ales-o, mai puţin surprinzător, pe PSG, unde un conaţional este tehnicianul său şi unde a avut şansa de a se reuni cu Neymar.

Însă mutarea nu a dat roadele dorite până acum. Deşi parizienii sunt lideri la pas în campionat, Messi are doar două goluri marcate în Ligue 1 până acum, deşi are şi şapte pase decisive.

În Champions League, până la meciul cu Real, câştigătorul a şapte Baloane de Aur replicase forma de la Barca, însă PSG tot a fost surclasată cu uşurinţă de City în grupe.

Prestaţiile modeste ale lui Messi din acest sezon, analizate de Nicolae Dică şi MM Stoica

Aşadar, lumea şi-a pus întrebarea: ce nu funcţionează pentru Messi? Experţii Telekom Sport, MM Stoica şi Nicolae Dică, au dedus că până şi cei mai valoroşi fotbalişti din lume au nevoie de timp de adaptare.

Am fost la un El Clasico şi l-am văzut pe pe Juande Ramos, care era la Real Madrid, încercând să-l blocheze pe Messi cu trei jucători. În minutul 14 aveau trei galbene.

Barcelona era un mare puzzle, în care Messi era o piesă foarte mare, restul erau... după ce se lăsaseră monştrii sacrii Iniesta, Xavi, el era piesa aia mare”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

”Într-adevăr nu a avut cifrele pe care le-a avut la Barcelona în anii respectivi, pentru că ne-a învăţat cu multe goluri, cu multe pase de gol.

Ne arată că şi el, fiind mare fotbalist, are nevoie de timp să se acomodeze”, a adăugat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare