Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe, anunţ oficial în legătură cu plecarea la Real Madrid: ”Cum să ignori situaţia mea?”

Kylian Mbappe, anunţ oficial în legătură cu plecarea la Real Madrid: ”Cum să ignori situaţia mea?”

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe a fost desemnat omul meciului în duelul cu Real Madrid, câştigat de PSG cu 1-0.

Ajuns în ultimele luni de contract cu PSG, Kylian Mbappe se apropie de despărţirea de actuala vicecampioană a Franţei.

Fotbalistul de 23 de ani este dorit insistent de Real Madrid, care a oferit o sumă semnificativă pentru serviciile sale în vară, dar PSG a refuzat-o.

Preşedintele Al-Khelaifi este convins că poate ţine de starul său, în ciuda faptului că acesta a refuzat prelungirea şi a afirmat în mai multe rânduri că visa de mic să joace la Real.

Ironia a făcut ca cele două echipe să se întâlnească în Liga Campionilor, încă din prima rundă.

Ramos putea să îşi înfrunte fosta echipă, dar a fost accidentat, Messi a jucat împotriva fostei rivale, în timp ce Mbappe s-ar putea să fi marcat împotriva viitoarei echipe.

După meci, atacntul francez a afirmat că nu s-a gândit deloc despre zvonurile în legătură cu viitorul său în timpul partidei.

Kylian Mbappe, anunţ oficial în legătură cu plecarea la Real Madrid

Cum să ignori situaţia mea? E simplu, trebuie să joci fotbal! Punem prea multe întrebări, sunt prea multe semne de întrebare.

Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG. Mereu sunt fericit. Suntem foarte fericiţi cu acest avantaj.

Urmează returul, trebuie să fim pregătiţi. Am spus că voi da totul pentru PSG şi am demonstrat asta. Am arătat asta încă o dată acum.

O echipă ca PSG nu va merge pe Bernabeu să ţină de rezultat, dar ei vor juca diferit”,a comentat Mbappe, pentru Canal +.

Interesant este că şi jurnaliştii de la Movistar i-au luat un interviu starului francez, iar acesta a răspuns, surprinzător, în spaniolă, limbă pe care nu se ştia că ar cunoaşte-o.

Totuşi, Mbappe a afirmat că nu şi-a decis încă viitorul şi că ”vom vedea”.

”Nu m-am decis în privinţa viitorului meu. Eu joc pentru PSG, una dintre cele mai bune echipe din lume. Dacă acest meci mi-a influenţat viitorul?

Nu! Nu m-am hotărât, voi da tot ce am mai bun şi vom vedea ce se va întâmpla în sezonul viitor”, a declarat Kylian Mbappe, citat de Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare