Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de TOP la FCSB. Becali, lovitura memorabilă pentru fotbalul românesc. Fotbalistul de naţională trecut prin Premier League, ofertat de roş-albaştri

Transfer de TOP la FCSB. Becali, lovitura memorabilă pentru fotbalul românesc. Fotbalistul de naţională trecut prin Premier League, ofertat de roş-albaştrigalerie foto

FCSB

Comentarii

În ultimii ani, FCSB şi-a schimbat strategia şi a început să transfere cei mai talentaţi tineri jucători din fotbalul românesc. Aşa au încercat oficialii roş-albaştrilor şi cu Vlad Dragomir, însă mijlocaşul trecut pe la Arsenal a preferat să rămână în vestul Europei.

Cu prezenţe în toate naţionalele de juniori ale României, Vlad Dragomir a fost transferat, în 2016, de Arsenal, de la ACS Poli Timişoara. Mijlocaşul central a bifat prezenţe la reprezentativele U18 şi U23 ale "tunarilor", însă, în cele din urmă, clubul din Premier League a luat decizia de a nu-i mai prelungi contractul fotbalistului român.

În 2018, când Vlad Dragomir şi-a încheiat aventura la Arsenal, FCSB a încercat să-l aducă în Liga I. După lungi negocieri, Vlad Dragomir a preferat să meargă în Serie B şi a refuzat oferta venită din partea clubului patronat de Gigi Becali. Mijlocaşul român a evoluat pentru doi ani şi jumătate la Perugia, iar în urmă cu un an, a semnat cu Virtus Entella.

Transfer de TOP la FCSB. Becali, lovitura importantă încercată în 2018. Fotbalistul de naţională trecut prin Premier League, ofertat de roş-albaştri

”Vlad Dragomir a ajuns în Cipru. Noi i-am făcut ofertă. Agentul a preferat să-l îndrepte spre Italia, când Arsenal l-a lăsat liber. Am vorbit cu agentul lui şi i-am spus că suntem pregătiţi.

Îmi plăcea foarte mult de el. Simion joacă la echipa care a cochetat cu locul unu şi e mereu pe podium, nou promovată, şi joaca titular meci de meci.

Am văzut şi eu câteva meciuri, cred că suntem peste. Avem echipe peste Cipru, pentru că acolo sunt foarte mulţi jucatori care sunt la final de carieră şi nu prea mai au mare chef.

Dar în Cipru e viaţa frumoasă. E scumpă, dar e frumoasă” , a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

După doar o jumătate de an la Virtus Entella, echipă care a retrogradat în Serie C, la finalul sezonului trecut, Vlad Dragomir a semnat cu Pafos FC. Echipa mijlocaşului român se luptă pentru accederea în play-off-ul primei ligi din Cipru şi ocupă locul 6 în clasament.

  • 800 de mii de euro valorează mijlocaşul român în vârstă de 22 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare