Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, aproape de un nou transfer: "Sunt discuţii foarte avansate". Care este situaţia fotbaliştilor aduşi de la Gaz Metan

Dinamo, aproape de un nou transfer: "Sunt discuţii foarte avansate". Care este situaţia fotbaliştilor aduşi de la Gaz Metan

Dinamo București

Comentarii

Dinamo - Gaz Metan este unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale etapei a 27-a din Liga I. Totul prin prisma problemelor uriaşe pe care le traversează cele două cluburi.

Zece jucători şi-au reziliat contractele în această săptămână cu Gaz Metan, astfel că medieşenii au mari probleme de lot înaintea partidei cu Dinamo. În acelaşi timp, "câinii" traversează o perioadă extrem de dificilă pe plan sportiv, iar acum caută prima victorie după şapte meciuri consecutive fără succes.

  • La finalul săptămânii trecute, Dinamo a scos o remiză albă în deplasarea de la UTA
  • Dinamo este pe locul 15 în clasament, cu 13 puncte, în timp ce Gaz Metan se află pe poziţia a 14-a, cu 22 de puncte

"Trebuie să mergem pe linia pe care noi am început-o la Arad. Nu vreau să stricăm ce am făcut la Arad şi cred că dacă vom obţine victoria, moralul nostru va fi mult mai mare.

Faptul că jucăm cu o echipă care este cu probleme mari, automat există automulţumirea: <<Doamne, dacă nici pe aştia nu îi batem ce se întâmplă?>>. Nu, eu vreau ca jucătorii mei să fie conştienţi că este un meci foarte important. Nu vreau să mergem pe varianta că noi suntem favoriţi şi că ei sunt outsideri" , a declarat Flavius Stoican.

În această săptămână, Dinamo a mai anunţat alte trei transferuri. Răzvan Grădinaru, Vlad Morar şi Gabriel de Moura s-au despărţit de Gaz Metan, din cauza problemelor financiare, şi au semnat cu echipa pregătită de Flavius Stoican. În plus, antrenorul "câinilor" a dezvăluit că Dinamo este foarte aproape de a-l aduce şi pe atacantul Christian Irobiso, tot de la Gaz Metan.

"În momentul acesta, doar Grădinaru este în lotul echipei, pentru că el a făcut antrenament, azi îi aşteptăm şi pe ceilalţi doi, mă refer la Vlad Morar şi la Gabriel de Moura. Sunt discuţii foarte mari cu Irobiso. Rămâne de văzut dacă se va ajunge la un acord" , a mai spus Flavius Stoican.

Dinamo - Gaz Metan se joacă vineri, de la ora 19:55, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamoflavius stoican 

viewscnt
Articole similare