Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din interiorul haosului de la Gaz Metan: ”Este jenant. M-am îngrozit ce profit a făcut Romgaz. Ţi se face pielea de găină!”

Dezvăluiri din interiorul haosului de la Gaz Metan: ”Este jenant. M-am îngrozit ce profit a făcut Romgaz. Ţi se face pielea de găină!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş se confruntă cu grave probleme financiare, iar clubul este foarte aproape de a dispărea din fotbalul românesc.

Ardelenii nu sunt singurul club din ţară cu probleme financiare, iar Academica Clinceni se află în aceeaşi situaţie. Jucătorii celor două echipe s-au trezit cu restanţe financiare, iar mulţi dintre ei nu au avut suficienţi bani pentru a-şi susţine familiile. Mulţi dintre ei au reuşit să scape de la cluburile unde erau legitimaţi, dar au pierdut aproape toţi banii pe care ar fi trebuit să îi primească. 

Vlad Morar este unul dintre atacanţii care s-au chinuit să scape din coşmarul de la Gaz Metan şi a ajuns la Dinamo. Tatăl său este primarul comunei Crişeni şi a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat fiul lui la Gaz Metan. 

”Dezvăluiri din interiorul haosului de la Gaz Metan: ”Este jenant. M-am îngrozit ce profit a făcut Romgaz. Ţi se face pielea de găină!”

“Nu îmi puteam da seama că într-o localitate mică, medievală… le-a mai rămas doar fotbalul. Nu mai au baschet, nu mai au nimic. Nu mi-a trecut prin cap când ai Transgaz, Romgaz, o primărie, Jidvei, oameni importanţi care făceau nucleu. Am destule elemente şi ştiu. Sunt destule organe abilitate care pot să facă lumină acolo. Este jenant. O bătaie de joc.

Să îi vedeţi caracterul lui Vlad. Primesc în noiembrie anul trecut informaţii şi îi spun: «Vlăduţ, vino dragul tati să depunem un memoriu, notificăm clubul». Nu neapărat să devenim jucători liberi. Se crease o familie. Îi spun sărut-mâna lui Ilie Poenaru. Un bun pedagog, psiholog, are toate calităţile. Îl văd antrenor mare.

M-am îngrozit ce profit a făcut Romgaz. Ţi se face pielea de găină. Revenind. I-am spus să facem o notificare, nu să plecăm liberi, dar să scuturăm puţin. În vestiar, toţi erau cu capetele plecate şi el le spunea tuturor:

«Mă, vă omor! Sus şi hai la luptă. Putem să pierdem, dar să nu vă văd cu capetele plecate» Povestea a fost şi el mi-a spus: «Măi, tată, eu nu sparg grupul ăsta. Este prea frumos». I-am spus că va avea consecinţe financiare.

În ianuarie îl rog din nou. Aceeaşi poziţie: «Eu nu sparg grupul!». Dar i-am zis: «Vezi că Ronaldo Deaconu şi-a depus!» / «E problema lui. Să facă ce vrea el dacă crede că face bine.» Îl înţeleg şi pe Ronaldo Deaconu”, a spus Cătălin Morar, pentru Fanatik.

Vlad Morar a ajuns la vârsta de 28 de ani, iar atacantul este cotat la 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: gaz metan-morar-liga 1 

viewscnt
Articole similare