Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Perioada petrecută la Academica Clinceni l-a distrus pe un fost ”tricolor”: ”Acele şase luni m-au făcut să mă retrag”

Perioada petrecută la Academica Clinceni l-a distrus pe un fost ”tricolor”: ”Acele şase luni m-au făcut să mă retrag”
Comentarii

În luna aprilie a acestui an, Florin Gardoş (33 de ani) şi-a anunţat oficial retragerea din activitate, în ciuda faptului că ar mai fi putut, fizic, să joace fotbal. Invitat la meciul Old Boys de la FC Argeş, fostul ”tricolor” a dezvăluit de ce a decis să renunţe la cariera de fotbalist.

Florin Gardoş şi-a anunţat oficial retragerea în primăvara acestui an, la vârsta de numai 33 de ani, după ce rămăsese liber de contract în urma aventurii de la Academica Clinceni.

Jucătorul cu 14 apariţii în tricoul echipei naţionale fusese om de bază în formula lui Ilie Poenaru când ilfovenii au prins play-off-ul, dar problemele financiare din urma acelui sezon i-au pus capac fundaşului.

Acesta nu a mai încasat niciun salariu în ultimele şase luni petrecute la Clinceni şi a fost obligat să se obişnuiască cu condiţiile mizerabile de la club, complet diferite de ceea ce experimentase anterior.

Aşadar, Gardoş a decis că a venit momentul să îşi agaţe ghetele în cui, dar a punctat că regretă oarecum că nu a rezistat câteva luni în plus, întrucât ar fi fost dornic să îmrace tricoul unei echipe precum Petrolul sau U Cluj.

Perioada petrecută la Academica Clinceni l-a distrus pe un fost ”tricolor”

Pur şi simplu am ajuns într-un punct în care am considerat că sacrificiile pe care le fac pentru fotbal nu mai merită. Asta a fost situaţia, mai puteam să mai continui la echipe, dar nu din primele şase-şapte şi am decis că nu mai are rost.

În toată cariera mea, unde am fost, am avut un obiectiv mereu, chiar şi la Clinceni ne-am setat un obiectiv îndrăzneţ şi l-am realizat.

Dar în momentul în care s-a stricat treaba acolo şi am ajuns şase luni să nu fiu plătit, să nu joc şi să fiu şi pe ultimul loc... s au adunat toate şi am zis... acele şase luni m-au făcut practic să renunţ.

(n.r. ţi-ai fi dorit să fie mai mult apărat jucătorul român?) Bineînţeles. Ăsta a fost motivul principal la mine. Ce motivaţie aş putea să mai am după ce am jucat în Premier League şi în Champions League cu fotbalişti uriaşi să vin să fiu furat de arbitri, să joc în mocirlă, terenuri îngheţate?

Asta îmi pare rău, că nu am prins VAR-ul. Poate dacă se întâmpla cu şase luni mai târziu, acum aveam echipe ca Petrolul sau U Cluj la care m-aş fi dus cu plăcere”, a declarat Florin Gardoş.

Afla mai multe despre: florin gardoş 

viewscnt
Articole similare